خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن جنایتکار ضربه زد، اما ضربات سختی را هم دریافت کرد

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 22 تیر 1404 - 12:40
به گفته آیت الله کعبی، شکست بر رژیم صهیونیستی تحمیل و ایران پیروز شد؛ همچنین مجاهدت‌های ملت ایران ادامه خواهد داشت، اما نباید از دشمن غافل شویم.
ملت،كعبي،آيت،الله،جنگ،دشمنان،دشمن،صهيونيستي

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیک‌خوی متین - آیت الله عباس کعبی عضو هیئت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری در مراسم بزرگداشت ۲۷ شهید اقتدار روحانی و طلاب بسیجی در سپاه اظهار کرد: خداوند این ملت را در دفاع مقدس ۱۲ روزه پیروز کرد.
خداوند خشم و کینه دشمنان را به خودشان برگرداند.
آیت الله کعبی بیان کرد: دشمنان ما هیچ دستاوردی نداشتند و این را بدانند شهادت باعث اقتدار بیشتر ملت ما می‌شود.
اما دشمنان ما در این جنگ تحمیلی دستاورد‌های راهبردی نداشتند.
.
دشمن جنایتکار ضربه زد، اما ضربات سختی را دریافت کرد.
عضو هیئت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: آن‌ها به هیچ کدم از اهداف خود برای شکستن اراده ملت ایران نرسیدند.
ملت ما و نیرو‌های مسلح ما مقتدر‌تر از همیشه آماده تنبیه متجاوز بر پایه قواعد قرآنی و وعده الهی هستند.
اگر دشمن تجاوز خود را تکرار کند قطعا ضرقبه سخت تری را دریافت می‌کند.
آیت الله کعبی گفت: بر اساس آخرین نظرسنجی‌های داخل رژیم صهیونیستی روز اول جنگ نزدیک به ۸۶ درصد افراد از نتانیاهو طرفداری می‌کردند، اما آخر هفته اول این جنگ این طرفدرای به کمتر از ۴۰ درصد رسید.
خیلی از صهیونیست‌ها تقاضای پایان جنگ را داشتند و آن‌ها اعتراف می‌کردند که هیچ دستاوردی مقابل ما ندارند و رژیم صهیونیستی ضعیف‌تر و ضربه پذیر‌تر شده است.
آیت الله کعبی بیان کرد: شکست بر رژیم صهیونیستی تحمیل شد و ملت ایران پیروز شد.
مجاهدت های ملت ایران ادامه دارد، اما نباید از دشمن خود غافل شویم.