خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلسه خصوصی پیاتزا با بازیکنان والیبال در رختکن

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 22 تیر 1404 - 11:53
سرمربی تیم ملی والیبال ایران پس از دیدار با لهستان نشستی خصوصی و پشت در‌های بسته با بازیکنان و دستیاران فنی خود برگزار کرد.
واليبال،ملي،تيم،دستياران،روبرتو

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، تیم ملی والیبال ایران شب گذشته در دیداری دوستانه مقابل تیم ملی لهستان که میزبانی هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال را بر عهده دارد، در شهر اولشتین به میدان رفت و در پایان این بازی چهار سته، سه ست نخست را واگذار کرد و در ست چهارم پیروز شد.
روبرتو پیاتزا سرمربی تیم ملی والیبال پس از این مسابقه ۱۰ دقیقه‌ای روی نیکمت با دستیاران خود صحبت کرد و با دستور او تمامی بازیکنان در رختکن جمع شدند و در جلسه‌ای خصوصی با حضور تنها دستیاران فنی خود، پشت درب‌های بسته با همان انرژی و هیجان مثال زدنی خود با بازیکنانش صحبت کرد.
در این جلسه علاوه بر بازیکنان، پیاتزا و دستیارانش فنی اش نیز حضور داشتند.
شاگردان روبرتو پیاتزا ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه روز چهارشنبه ۲۵ تیر در نخستین دیدار خود در هفته سوم لیگ ملت‌ها به مصاف لهستان می‌رود.