آشنایی با تفکرات عمیق نابغه قرن بیستمی دنیای ادبیات در «چرا مینویسم؟» - تسنیم
«چرا می نویسم؟» مجموعه ای از مقالات و جستارهای ادبی و سیاسی جورج ارول با ترجمه کیارش درگاهی از سوی نشر ققنوس روانه بازار نشر شده است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، انتشارات ققنوس ترجمهای از کتاب «چرا مینویسم؟» جورج ارول را با ترجمه کیارش درگاهی منتشر کرده است.
«چرا مینویسم؟» مجموعهای از مقالات اورول را دربرمیگیرد و در آن به مسائل مختلفی از جمله سیاست، جنگ، و زبان انگلیسی پرداخته است.
ارول مقالهای معروف نیز با همین عنوان دارد که در آن به بررسی انگیزهها و دلایل شخصی خود برای نویسندگی میپردازد.
یکی از مقالات به کار رفته در این کتاب همین مقاله است.
ترجمه درگاهی از «چرا مینویسم؟» جلد 22 از مجموعه پانوراما انتشارات ققنوس است که فرصتی برای مطالعه شاهکارهای ادبی جهان را برای مخاطب امروز که در میان حجم انبوه روزمرگیها فرصت اندکی برای مطالعه دارد، فراهم میکند، در واقع پانوراما دسترسی به گزیدهای خوشخوان و مناسب از آثار نویسندگان معروف جهان را فراهم میکند.
چرا مینویسم؟
مجموعهای از چهار مقاله اورول است که خواننده را با تفکرات عمیق این نویسنده و دیدگاه انتقادی او به مسائل مختلف اجتماعی، سیاسی و زبانی آشنا میکند، این کتاب شامل مقالات چرا مینویسم؟؛ شیر و تک شاخ سوسیالیسم و ذات انگلیسی؛ اعدام و سیاست و زبان انگلیسی است که هر کدام به نوعی بخشی از جهانبینی اورول را برای ما آشکار میکنند.
در مقاله چرا مینویسم اورول صریح و بیپرده از دلایل و انگیزههایی صحبت میکند که او را به وادی نویسندگی کشاندهاند.
او ترکیبی از خودپرستی شوق زیباییشناسانه و انگیزه تاریخی و انگیزه سیاسی را محرک تمام نویسندگان در نوشتن میداند و به این نکته اشاره دارد که نوشتن با انگیزه سیاسی بالاتر از تمام محرکها برای او همواره وسیلهای برای تغییر و دخالت در دنیای بیرونی بوده است.
در این مقاله، اورول به طور خاص در مورد اولین شعری که نوشته و تلاشهایش در نوشتن داستان کوتاه صحبت میکند.
او همچنین دلایل شخصی خود برای انتخاب این مسیر را توضیح میدهد و در نهایت به این نتیجه میرسد که نویسندگی برای او یک ضرورت است و بدون آن نمیتواند زندگی کند.
جرج اورول رماننویس، مقالهنویس و منتقد ادبی بود که بیشتر به خاطر رمانهای مزرعه حیوانات و 1984 شهرت داشت.
اورول مردی با عقاید قوی بود که به نقد برخی از جنبشهای سیاسی مهم زمان خود از جمله امپریالیسم، فاشیسم و کمونیسم پرداخت.
انتهای پیام/