خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مانولوپولوس: درباره تیم ملی باید بگویم که کمی دیر شروع کردیم

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 22 تیر 1404 - 11:11
سرمربی یونانی تیم ملی بسکتبال ایران گفت: درباره تیم ملی باید بگویم که کمی دیر شروع کردیم، اما نگرش بازیکنان به شکلی است که می توانیم به موقعیت اصلی مان بازگردیم.
تيم،بازيكنان،ملي،سالار،بسكتبال

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، سوتیریس مانولوپولوس سرمربی یونانی تیم ملی بسکتبال ایران در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد، اظهار داشت: امیدوارم شما و خانواده‌هایتان در امنیت و سالم باشید.
درباره تیم ملی باید بگویم که کمی دیر شروع کردیم، اما نگرش بازیکنان به شکلی است که می‌توانیم به موقعیت اصلی‌مان بازگردیم و این زمانی را که دیر شروع کردیم، جبران کنیم.
مشکلی که داشتیم، این بود که بازیکنان اصلی دیر رسیدند، مثل سالار که مصدومیت داشت و دستش را عمل کرده بود.
سالار دیروز برای نخستین با ما تمرین کرد و بهنام امینی نیز در چند روز آینده در لبنان به ما ملحق می‌شود.
سرمربی تیم ملی بسکتبال عنوان کرد: بعد از اینکه در لبنان جمع شدیم، می‌توانیم روی تیم کار کنیم.
مطمئناً می‌خواهم در کاپ آسیا مقابل تمام تیم‌ها با قدرت تلاش کنیم و مسابقه بدهیم.
همین طور که می‌بینید در حال تغییر تیم هستیم و به بازیکنان جوان فرصت بازی می‌دهیم تا هسته اصلی تیم ما برای مسابقات آینده جوان باشد.
ادامه دارد...