لزوم اتحاد امت اسلامی در دفاع از سرزمین مقابل رژیم صهیونیستی
رئیس مؤسسه مطالعات تطبیقی آینده پژوهی دینی گفت: امت اسلامی باید در دفاع از سرزمین های اسلامی با یکدیگر تعاون و همیاری داشته باشند و از هرنوع مصادیق تفرقه بر حذر باشند تا با هم افزایی ظرفیت های همدیگر بتوانند به عزت و شکوه سیاسی دست یابند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، همایش وظایف امت اسلامی و علمای آن در قبالجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و آمریکا بر ضد جمهوری اسلامی ایران با سخنرانی جمعی از شخصیتهای ملی و بینالمللی از دانشگاهها و مراکز اسلامی جهان از سوی موسسه مطالعات تطبیقی آینده پژوهی دینی برگزار شد.
مصطفی ذوالفقارطلب، رئیس مؤسسه مطالعات تطبیقی آیندهپژوهی دینی در این همایش اظهار کرد: در این فرصت پیش آمده لازم میدانم که از علمای جهان اسلام به مناسبت محکومیت صریح رژیم صهیونی و حمایت قاطع از جمهوری اسلامی در قبال تجاوز عدوانی این رژیم صهیونی و آمریکا تقدیر و تشکر کنم.
همچنین از یکایک علمای بارز و شخصیتهای فرهیخته این همایش و نیز مهمانان گرامی سپاسگزارم.
وی افزود: موضوعی که می خواهم درباره آن در این فرصت کوتاه ارائه کنم، رسالت و وظایف علمای اسلام در قبال تجاوزات آشکار رژیم صهیونی با استناد به مولفههای (سیاست شرعی است.
همان گونه که مستحضر هستید سیاست شرعی ناظر بر تدبیر امور دولت اسلامی در راستای مصالح امت اسلامی و اصول کلی شریعت است.
رئیس مؤسسه مطالعات تطبیقی آیندهپژوهی دینی گفت: یکی از قواعد سیاست شرعی، قاعده( نفی سبیل) است که مستند به آیه شریفهاست: «وَلَنْ یَجْعَلَ اللَّهُ لِلْکَافِرِینَ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلًا» و خدا هرگز هیچ راه سلطه ای به سود کافران بر ضد مؤمنان قرار نداده است.
(نساء/141) بر اساس این قاعده خداوند بی همتا هر نوع سلطه کفار را بر مومنان را با ذکر لفظ (لن) به معنای هرگز، نفی مطلق کرده است.
وی تصریح کرد: بر این مبنا کشورهای اسلامی باید از هر نوع وابستگی به قوای استکبار جهانی اجتناب جدی کنند و باید به استقلال سیاسی برسند.
با عنایت به این قاعده فقهی سیاسی مسلمانان وظیفه حمایت از مظلومان در برابر ظالمان و مستکبران را بر عهده دارند.
ذوالفقاری گفت: در تطبیق این قاعده بر تجاوز اخیر آمریکا و رژیم صهیونی بر ضد جمهوری اسلامی به هدف سلطهگری بر منطقه، وظیفه این است که کشورهای اسلامی، احزاب، جریانات و علمای اسلام باید در برابر این تجاوزات خود را از هر نوع وابستگی به قوای استکبار برهانند و از دامن زدن به نزاعات مذهبی و سیاسی اجتناب کنند.
همدلی و همبستگی بین امت اسلامی را پیشه خود سازند تا دشمن از ضعف مسلمانان به مصلحت خویش بهرهبرداری نکند.
رئیس مؤسسه مطالعات تطبیقی آیندهپژوهی دینی افزود: قاعده دوم، قاعده سیاست شرعی «الجماعه رحمه و الفرقه عذاب» است که برگرفته از حدیث پیامبر اکرم(ص) است.
بر اساس آن: اتحاد مایه رحمت و تفرقه مایه عذاب است.
این قاعده ناظر بر مصالح علیای امت اسلامی است.
خداوند بیهمتا نیز نزاع را موجب شکست و از بین بردن قدرت و سلطه مومنان میداند.
آنجا که میفرماید: «وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِیحُکُمْ وَاصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ» و با هم نزاع مکنید که سست شوید و مهابت شما از بین برود، و صبر کنید که خدا با شکیبایان است.
(انفال/46) و در موضع دیگر می فرماید: «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا» و همگى به ریسمان خدا چنگ زنید، و پراکنده نشوید.( آل عمران/103)
ذوالفقارطلب عنوان کرد: در تطبیق این آیه شریفه بر تجاوزات رژیم صهیونی و آمریکا بر ضد جمهوری اسلامی ایران باید گفت که امت اسلامی از باب ولاء و براء، باید بغض و کینههای مذهبی و سیاسی را جهت تحقق مصالح علیای امت اسلامی کنار گذاشته و در دفاع از سرزمینهای اسلامی بایکدیگر تعاون و همیاری داشته باشند و از هرنوع مصادیق تفرقه بر حذر باشند تا با هم افزایی ظرفیتهای همدیگر بتوانند به عزت و شکوه سیاسی دست یابند و دوباره با اذن خداوند بیهمتا فلسطین عزیز از چنگ مستکبران و رژیم غاصب نامشروع آزاد شود.
انتهای پیام/