خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ویترین تسنیم شماره 898 / «دیدی چی شد؟!»

تسنیم | سیاسی، بین‌الملل | یکشنبه، 22 تیر 1404 - 09:53
تصاویر منتشر شده پس از حمله ایران به پایگاه العدید قطر نشان دهنده انهدام یک سامانه ارتباط امن ماهواره ای ارتش آمریکا در این پایگاه است. این در حالی است که ترامپ پس حمله ایران به العدید مدعی شده بود هیچکدام از موشک های ایران به این پایگاه اصابت نکرد.
تسنيم،پايگاه،حمله،آمريكا،ايران

تصاویر منتشر شده پس از حمله ایران به پایگاه العدید قطر نشان دهنده انهدام یک‌ سامانه ارتباط امن ماهواره‌ای ارتش آمریکا در این پایگاه است.
این در حالی است که ترامپ پس حمله ایران به العدید مدعی شده بود هیچکدام از موشک‌های ایران به این پایگاه اصابت نکرده است.
انتشار تصاویر جدید اما نشان می دهد تنها یک موشک ایرانی خسارت حدود 15 میلیون دلاری به پایگاهی که آمریکایی‌ها ادعای خالی بودن آن را داشتند وارد کرده است.
سید محمد طاهری خبرنگار دفاعی تسنیم توضحیات بیشتری درباره سامانه منهدم شده آمریکایی ارائه می دهد.
هر روز بخشی از مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تسنیم را در ویترین تسنیم ببینید:
1- نقطه‌زنی موشک ایرانی و خسارت 15 میلیون دلاری آمریکا در قطر
2- در نقد مناظره «کواکبیان ـ خضریان»/چرا صدا و سیما وارد این مسیر غلط می شود؟
3- روایت شاهدان عینی از وحشی‌گری صهیونیست‌ها در حمله به روستای «کفرمالک»
4- پیامدهای سفر نتانیاهو به آمریکا در بحبوحه مذاکرات آتش‌بس در غزه
انتهای پیام/