خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واحد‌های خسارت دیده ناشی از جنگ به ۸ هزار واحد افزایش یافت

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 22 تیر 1404 - 08:06
مسئول ستاد بحران جنگ سازمان نظام مهندسی ساختمان تهران بیان کرد:  آمار اولیه خسارت‌های وارده به ۳ هزار واحد حدوداً تخمین زده شد. اما با برگشت مردم به منطقه و ارزیابی مجدد، این رقم به نزدیک ۸ هزار واحد افزایش یافته است.
تهران،بنياد،تخريب،مسئول،مسكن،ساختمان،واحد،ساخت،شهرداري

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- بیژن خطیبی، مسئول ستاد بحران جنگ سازمان نظام مهندسی ساختمان تهران اظهارداشت: طبق دستورالعمل هیئت دولت، در روزهای ابتدایی، بنیاد مسکن مسئول بازسازی و ارزیابی خسارات مردم شهر تهران شد.
وی با بیان اینکه با توجه به گستردگی موضوع و نیروی محدود بنیاد مسکن در استان تهران، با درایت بنیاد مسکن کشوری، ۵ استان همجوار به کمک آمدند و ارزیابی‌ها را آغاز کردند گفت:زیرا موضوع در هیئت دولت به نتیجه قطعی نرسید، شهرداری تهران به رهبری آقای زاکانی اعلام کرد که مسئولیت ساخت و ساز، تخریب، نوسازی و مقاوم‌سازی منازل مردم را بر عهده می‌گیرد.
وی ادامه داد: مردم کشور می‌توانند با مراجعه به شهرداری‌های مناطق، مسائل و موضوعات خود را مطرح کنند.
شهرداری تهران همچنین راهکارهای متعددی را بررسی می‌کند تا مردم با حداکثر رضایتمندی به نقطه بهینه برسند.
خطیبی با بیان اینکه تا کنون، ما ۴ نوع درجه‌بندی ساختمان داریم گفت:ساختمان‌هایی که قابل نوسازی نیستند و باید تخریب شوند، ساختمان‌هایی که قابلیت مقاوم‌سازی دارند و نیاز به تخریب کامل ندارند، ساختمان‌هایی که نیاز به تعمیرات جزئی دارند، ساختمان‌هایی که به سرعت نیاز به شیشه‌اندازی دارند تا ساکنان بتوانند به سرعت به آن‌ها برگشته و سکونت کنند.
مسئول ستاد بحران جنگ سازمان نظام مهندسی ساختمان تهران بیان کرد: آمار اولیه خسارت‌های وارده به ۳ هزار واحد حدوداً تخمین زده شد.
اما با برگشت مردم به منطقه و ارزیابی مجدد، این رقم به نزدیک ۸ هزار واحد افزایش یافته است.
همچنین، تعداد زمینی که برای ساخت و ساز نیاز داریم، حدود ۴۰۰-۵۰۰ واحد است، که این شامل ۱۰۰-۱۲۰ زمین پلاک می‌شود.
وی ادامه داد: به رغم تلخی‌های حادثه، شهرداری تهران در حال تغییر قوانین به گونه‌ای است که بتواند منابع مالی لازم را برای بازسازی تأمین کند.
انتظار می‌رود نتایج نهایی مربوط به ساخت و ساز و مقاوم‌سازی تا شنبه اعلام شود.