خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خانواده اسرا: نتانیاهو فقط وقت کشی کرد

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 21 تیر 1404 - 21:53
در حالی که مذاکرات مبادله اسرا در کش و قوس پیشروی و بن بست قرار دارد، خانواده اسرای صهیونیست همچنان به تظاهرات خود در تل آویو ادامه می دهند.
اسرائيلي،اسراي،خانواده،اعلام،عبري،نتانياهو

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند، در 4 هزارمین روز اسارت هدار گولدین نظامی اسرائیلی که پیش از عملیات 7 اکتبر به اسارت حماس در آمده بود، خانواده اسرای اسرائیلی شامگاه شنبه در تل آویو تجمع کرده و مراتب اعتراض خود را به سیاست‌های نتانیاهو در پیشبرد روند توافق اعلام می‌دارند.
به نوشته پایگاه خبری عبری زبان واللا این تجمع در سایه انتشار گزارش‌‌هایی در مورد به مشکل خوردن روند مذاکرات جاری در دوحه برگزار می‌شود.
این در حالی است که پایگاه خبری وای نت هم در گزارشی اعلام کرد، خانواده اسرای اسرائیلی به صراحت اعلام کردند، نتانیاهو تلاش کرد تا در ایالات متحده وقت کشی کرده و ما را با وعده‌های توخالی خود فریب بدهد.
خانواده اسرای اسرائیلی نسبت به انتشار گزارش‌‌هایی که حکایت از به مشکل خوردن روند مذاکرات جاری در دوحه و قرار گرفتن آن در استانه بن بست و شکست ابراز نگرانی کردند.
وای نت در بخش دیگری از گزارش خود هم تاکید کرد، دیروز نیز در زمان بازگشت بنیامین نتانیاهو از ایالات متحده خانواده اسرای اسرائیلی نسبت به فشارهای ائتلاف که تاثیرات منفی بر روند دستیابی به توافق می‌شود، ابراز نگرانی کردند.
انتهای پیام/