سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأکید نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس بر حل مشکلات نهاده‌های دامی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 21 تیر 1404 - 19:53
نماینده مردم شهرستان های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی بر لزوم پیگیری بر رفع مشکل نهاده های دامی در این شهرستان تأکید کرد.
گرمسار،تأمين،دامداران،دامي،نهاده،جهاد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرمسار، یاسر عربی عصر امروز در جمع فعالان دام و طیور شهرستان گرمسار، اظهار کرد: مکاتبات ویژه با وزارت جهاد کشاورزی برای اختصاص سهیمه ویژه در بخش نهاده‌های دامی انجام شده است.
وی ضمن تأکید بر لزوم رفع موانع تأمین نهاده‌های دامی گفت: این اقدام با هدف تقویت فعالیت‌های دامداری، عشایر غرب استان سمنان، و حمایت از تعاونی‌های عشایری، دامداران و پرواربندان گرمسار در حال پیگیری است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی نیز گفت: علی رغم مشکلات حمل‌ونقل و محدودیت‌های ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به مبادی واردات، تأمین و توزیع نهاده در سطح استان و شهرستان گرمسار در حا انجام است.
محمدرضا قاسمی گفت: در یک ماه گذشته بیش از 2 هزار تن نهاده بین بهره‌برداران توزیع شد.
گفتنی است، برگزاری این نشست نشان‌دهنده عزم مسئولان برای حل ساختاری مشکلات دامداران از طریق تأمین نهاده‌ها است.
اتهای پیام/361/