سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف ۸ هزار خودروی شوتی و حامل کالای قاچاق در خردادماه امسال

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 21 تیر 1404 - 18:12
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از توقیف ۸ هزار خودروی شوتی و حامل کالای قاچاق در خرداد ماه امسال خبر داد.
قاچاق،خرداد،ماه،پليس،كالاي

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در تشریح عملکرد در خرداد ماه سال جاری، بیان داشت: در خرداد ماه امسال کارآگاهان پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز موفق به کشف و توقیف انواع و اقسام کالای قاچاق به ارزش تقریبی ۶.۲۳۴ میلیارد تومان شدند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به توقیف ۲ هزار و ۸۲۱ دستگاه خودروی شوتی و ۵ هزار و ۶۹ دستگاه خودرو حامل کالای قاچاق در خرداد ماه سال جاری بیان داشت: در خرداد ماه ۸ هزار و ۳۹۷ فقره پرونده در راستای مقابله با قاچاق کالا تشکیل که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۶ درصد افزایش داشته است.
سردار رحیمی با تاکید بر اینکه تمرکز پلیس امنیت اقتصادی بر پرونده‌های کلان، باندی و سازمان یافته است، خاطرنشان کرد: در خرداد ماه سال جاری ۲۳ فقره پرونده کلان سازمان یافته با ارزش بیش از ۲۰ میلیارد تومان در حوزه مقابله با کالای قاچاق پیگیری شده است.