سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارکرد معلمان باید به سمت رویکردهای نوین تغییر کند

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 21 تیر 1404 - 17:30
معاون وزیر آموزش و پرورش به نقش کلیدی معلمان در تحقق تغییرات اشاره کرد و گفت: کارکرد معلمان باید از حالت سنتی به سمت رویکردهای نوین و مشارکتی تغییر کند.
آموزشي،تحول،آموزش،پرورش،مرجعيت،تربيتي،مدرسه،اشاره،معلم،دست،ت ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، رضوان حکیم‌زاده در افتتاحیه دوره کشوری توانمندسازی نیروی انسانی آموزش و پرورش با تاکید بر اهمیت تحول در نظام آموزشی به چالش‌های جدید معلمان اشاره و اظهار کرد: با توجه به اینکه در گذشته معلم از اعتبار علمی بالایی برخوردار بود اما با ظهور رقبای جدی مانند هوش مصنوعی نیاز به بازنگری و تحول جدی است.
وی مهر امسال را متفاوت ارزیابی کرد و افزود: تلاش ما این است که دانش‌آموزان و والدین با ورود به مدرسه تغییرات و کیفیت جدید آموزش را احساس کنند و دانش‌آموزان حس تعلق عمیق به مدرسه داشته باشند و بتوانند از امکانات آموزشی بهره‌مند شوند.
حکیم‌زاده با اشاره به اینکه اولین بار است که یک رئیس‌ جمهور اعلام می‌کند آموزش و پرورش اولویت اصلی کشور است، خاطرنشان کرد : مبنای ما برای تحول، مدرسه تراز سند تحول بنیادین است و این سند باید به عنوان راهنما و ملاک اصلی عملگرایی قرار گیرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش به نقش کلیدی معلمان در تحقق تغییرات اشاره وتاکید داشت : کارکرد معلم باید از حالت سنتی به سمت رویکردهای نوین و مشارکتی حرکت کند چرا که اگر تحول لازم ایجاد نشود مرجعیت آموزشی و تربیتی و اثربخشی تضعیف خواهد شد و هر چند از دست دادن مرجعیت آموزشی مهم است، اما از دست دادن مرجعیت تربیتی می‌تواند به کاهش تأثیر بر دانش‌آموزان منجر شود.
حکیم‌زاده اضافه کرد: اهداف محوری تحول در آموزش و پرورش ابتدایی ، توسعه عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت آموزشی و تقویت هویت و احساس تعلق دانش‌آموزان به محیط مدرسه و جامعه است.
وی با اشاره به تحولات صورت گرفته، رشد تکنولوژی و بایسته‌های دنیای جدید گفت: برای جلوگیری از دست دادن مرجعیت آموزشی و تربیتی ناچار به انجام تحول اساسی در نظام آموزشی هستیم.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در خصوص تجربیات موفق بعضی از کشورها اظهار کرد: ما نیز باید از این تجربیات درس بگیریم و تمرکز خود را بر روی ارزش‌های انسانی و تربیتی بگذاریم؛ حفظ کرامت کودکان، مشارکت خانواده‌، نقش الگویی معلم و استفاده از روش‌های نوین آموزشی باید در محیط‌های یادگیری پویا و خلاق مورد توجه ویژه قرار گیرد.
انتهای پیام/282