سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقبال از کتابی که رهبر انقلاب خواندن آن را به جوانان توصیه کردند

تسنیم | فرهنگی و هنری | شنبه، 21 تیر 1404 - 14:53
کتاب "روح الله"، نوشته هادی حکیمیان در حالی به چاپ بیست و هفتم رسید که توانسته است در این مدت نظر مخاطبان عام و خاص را به خود جلب کند.
كتاب،امام،تاريخ،خميني،حكيميان،ــ،ره،نويسنده،زندگي،سياسي،رواي ...

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، بیست و هفتمین چاپ از کتاب "روح‌الله"، نوشته هادی حکیمیان با تقریظ رهبر معظم انقلاب بر این اثر منتشر شد و در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفت.
این کتاب که از سوی انتشارات شهرستان ادب به چاپ رسیده، روایتی ادبی از زندگی و زمانه امام خمینی(ره) است.
نویسنده کوشیده سیر سیاسی زندگی امام(ره) را قبل از سال 1342 بررسی کند؛ برخلاف دیگر آثار مشابه که عمدتاً آغاز فعالیت‌های سیاسی امام(ره) را این سال تعریف کرده‌اند.
حکیمیان که خود دانش‌آموخته رشته تاریخ است و این حوزه، پیوند ناگسستنی با آثار داستانی او دارد، در کتاب "روح‌الله" نیز با مراجعه به منابع متعدد پژوهشی، خاطرات و تاریخ شفاهی و اسناد تلاش کرده است روایتی متقن از زندگی مردی ارائه دهد که آرای ایشان نقطه عطفی در تاریخ معاصر ایران بود.
گذشته از این، مزیت دیگر کتاب حکیمیان، نثر و روایت او از تاریخ است.
او بی‌آنکه روایت‌های تاریخی را قربانی کند، گزارشی ارائه می‌دهد که حکایت از پختگی قلم و نثر خواندنی او دارد.
کتاب "روح‌الله" در کنار توجه مخاطبان عام، توانسته نظر خواص و پژوهشگران حوزه تاریخ معاصر و مطالعات سیاسی را نیز به خود جلب کند.
رهبر معظم انقلاب در تقریظی بر این اثر فرموده‌اند:
ــ این کتاب توانسته است چهره‌ئی نزدیک به واقع از امام خمینی ترسیم کند؛ خردمندی‌، دوراندیشی، ایمان ناب،‌ اخلاص در عمل، اراده‌ی پولادین، باور ژرف به گفته و عمل و هدف خود، شجاعت بی‌نظیر، دانش گسترده، روح لطیف و زلال، امید و اعتماد به خدا ..
و البته ویژگیهای دیگری هم هست که این نویسنده به آن دست نیافته است.
امام خمینی در این کتاب ــ بحقّ ــ رهبری بزرگ و بی‌نظیر است که باور او به مردمش، نیمی از محصول کار او را تشکیل میدهد.
من هم مانند نویسنده میگویم: خدا خمینی را تا ظهور حضرت مهدی ارواحنا فداه برای اسلام و مسلمین نگهدارد.
مطالعه‌ی این کتاب برای نسل جوان ما بسیار سودمند است.
انتهای پیام/