سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمربی والیبال نوجوانان و بازیکنان پس از پیروزی چه گفتند؟

مهر | ورزشی | شنبه، 21 تیر 1404 - 14:47
سرمربی تیم ملی والیبال مردان زیر ۱۶ سال ایران گفت: بازیکنان ایران شاید از ۱۵ تا ۲۰ درصد توان خود استفاده کردند و بی‌تمرینی سفر سختی که پشت سر گذاشتیم خیلی تأثیر گذاشت.
تيم،ايران،اندونزي،مسابقه،بازي،ملي،سختي،سالن

به گزارش خبرگزاری مهر، آرش صادقیانی پس از پیروزی تیم ملی والیبال زیر ۱۶ سال ایران در نخستین مسابقه خود در قهرمانی آسیا مقابل اندونزی گفت: اینکه دیروز در سالن تمرین نداشتیم واقعاً مشهود بود.
بازیکنان ایران شاید از ۱۵ تا ۲۰ درصد توان خود استفاده کردند و بی‌تمرینی سفر سختی که پشت سر گذاشتیم خیلی تأثیر گذاشت به گونه‌ای که اندونزی گاهی فکر کرد توان شکست تیم ایران را دارد.
خدا را شکر که به خیر گذشت.
وی ادامه داد: بچه‌ها در شرایط خیلی سختی بودند.
این اتفاقات برای این رده سنی مقداری سخت است اما بچه‌ها خود را خوب جمع و جور کردند و در نهایت بازی را بردیم.
در طول مسابقه خیلی مواقع فقط بچه‌ها را تشویق می‌کردیم که آنها را بالاتر بیاوریم، چون در ساده‌ترین توپ‌هایمان مشکل داشتیم و نمی‌توانستیم سرویس بزنیم.
تمام این مسائل برای بازی‌های بعدی بهتر می‌شود.
سرمربی تیم ملی زیر ۱۶ سال به هدف ایران در این مسابقات اشاره و بیان کرد: هدفگذاری برای بهترین نتیجه است و آمده‌ایم از عنوان قهرمانی خود دفاع کنیم.
با همه مشکلاتی که وجود دارد هنوز همین هدف را داریم و تمام تلاش خود را می‌کنیم که آن را به دست بیاوریم.
بازیکنان چه گفتند؟
آیدین پوزش کاپیتان تیم ملی والیبال زیر ۱۶ سال ایران نیز درباره مسابقه با اندونزی گفت: بازی سختی مقابل اندونزی داشتیم چون روز گذشته بعد از سفری طولانی، ساعت ۸ شب به هتل رسیدیم و تمرین نکردیم.
به همین دلیل با سالن مسابقه آشنا نبودیم اما از فردا دیگر راحت هستیم.
پاسور تیم ملی زیر ۱۶ سال هم در مورد این پیروزی بیان کرد: بازی خوبی داشتیم و با برد پشت سر گذاشتیم.
شرایط چندانی خوبی نداشتیم اما بچه‌ها خیلی تلاش کردند.
خیلی مهم بود که این بازی را با بهترین عملکرد به پایان برسانیم.
آکام ابراهیم‌نژاد ادامه داد: امروز با سالن آشنا نبودیم اما با تلاش و همت بیشتر برنده شدیم.
در بازی‌های پیش رو هم سعی می‌کنیم بهترین عملکرد را داشته باشیم.