سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف حدود ۵۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های جنوب شرق

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 21 تیر 1404 - 14:40
فرمانده مرزبانی انتظامی از کشف ۴۶۶ کیلوگرم انواع مواد افیونی توسط مرزداران استان سیستان و بلوچستان طی دو عملیات مسلحانه در مرز‌های جنوب شرق کشور خبر داد.
كيلوگرم،مرزداران،موادمخدر،قاچاقچيان،اطلاعاتي،عمليات،كنترل،مر ...

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار احمدعلی گودرزی گفت: در راستای کنترل و مراقبت از مرز‌ها و برخورد قاطع با هرگونه تجاوز به حریم ایران اسلامی، مرزداران استان سیستان و بلوچستان با اشراف اطلاعاتی و رصد تحرکات در مناطق مرزی، طی چند عملیات به سرنخ‌هایی از قصد عناصر متجاوز مسلح و قاچاقچیان موادمخدر برای ورود به خاک کشور دست یافتند و با برنامه‌ریزی دقیق عملیاتی، تشدید اقدامات کنترلی در دستور کار قرار گرفت.
فرمانده مرزبانی فراجا در ادامه افزود: با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی مسیر‌های تردد قاچاقچیان مشخص شد و مرزداران دلاور هنگ مرزی زابل و میرجاوه در قالب چندین تیم پوششی و عملیاتی با استقرار کمین‌های هدفمند و اجرای طرح مهار، مناطق مورد نظر را در کنترل خود قرار دادند و موفق شدند، طی دو عملیات مقتدرانه جداگانه محموله موادمخدر را کشف کنند.
سردار گودرزی بیان کرد: قاچاقچیان که قصد داشتند در فرصتی مناسب موادمخدر را وارد کشور کنند در این امر ناکام ماندند و مرزداران موفق شدند، طی عملیات مسلحانه با سوداگران مرگ، ضمن توقیف یک دستگاه خودرو و دستگیری دو سوداگر مرگ، مقدار ۴۶۶ کیلوگرم انواع مواد مخدر شامل ۴۰۷ کیلوگرم تریاک، ۴۱ کیلوگرم هروئین و ۱۸ کیلوگرم حشیش را کشف کنند.
وی در پایان از همکاری خوب نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی و همچنین مرزنشینان با مجموعه مرزبانی و نقش مؤثر آنان در برقراری امنیت پایدار و کنترل مرز‌های سیستان و بلوچستان قدردانی کرد.
منبع: پلیس