سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طراحی سخت‌افزار بومی هوش مصنوعی توسط شرکت دانش‌بنیان ایرانی - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 21 تیر 1404 - 13:12
یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی و ساخت نخستین سخت افزار بومی پردازشگر هوش مصنوعی در ایران شده است. این محصول نوآورانه به عنوان جایگزینی برای نمونه های خارجی طراحی شده و قابلیت اجرای الگوریتم های سنگین پردازش تصویر، ویدئو و رباتیک را داراست.
شركت،مخابراتي،فناوري،بصام،هوش،مصنوعي،تجهيزات،طراحي،مركز،نوآو ...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فناوری تولید سخت‌افزارهای هوش مصنوعی از فناوری‌های نوینی است که صنایع مختلف مخابراتی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، رباتیک و...
به آن نیاز دارند.
شرکت دانش‌بنیان برترسازان صنایع الکترونیک مجید (بصام) از شرکت‌های عضو مرکز رشد فناوری نخبگان منطقه بین‌المللی نوآوری ایران پس از سال‌ها کار تحقیقاتی موفق به تولید نخستین سخت‌افزار هوش مصنوعی در کشور شده است.
مجید پذیره؛ مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به ویژگی‌های این سخت‌افزار گفت: این محصول با توان پردازشی حداقل 20 میلیارد عملیات بر ثانیه، بر پایه پلتفرم‌های Xilinx UltraScale و AMD طراحی شده و برای استفاده در سامانه‌های هوش مصنوعی که نیاز به پردازش بلادرنگ دارند، خصوصاً در حوزه‌های رباتیک، پدافند غیرعامل، صنایع مخابراتی، پزشکی و امنیتی کاملاً مناسب است.
وی ادامه داد: در بسیاری از کاربردهای صنعتی، امکان استفاده از سرورهای حجیم وجود ندارد.
این سخت‌افزار برای این شرایط طراحی شده است تا با کمترین وابستگی به تجهیزات وارداتی، بتواند نیاز بازار داخلی را پاسخ دهد.
مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان یکی از چالش‌های موجود این شرکت را در بازاریابی و جذب پروژه عنوان کرد و افزود: تلاش داریم با همکاری مرکز رشد منطقه بین‌المللی نوآوری ایران، دامنه مشتریان خود را گسترش دهیم.
باتوجه‌ به اینکه تمرکز ما در شرکت بر امور فنی است، مرکز رشد می‌تواند نقش مهمی را در توسعه بازار شرکت ایفا کند.
پذیره گفت: ما در شرکت بصام هم از لحاظ دانش فنی و هم در بعد سرمایه متخصص انسانی آمادگی داریم تا در صورت حمایت‌های سرمایه‌گذاری از سوی نهادهای دولتی یا شرکت‌های خصوصی، توسعه سرورهای بومی هوش مصنوعی را در دستور کار قرار دهیم، حرکتی که می‌تواند گام بزرگی در مسیر خودکفایی فناوری در کشور باشد.
وی در خصوص سابقه این شرکت نیز گفت: بصام با سابقه‌ای پنج‌ساله در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات الکترونیکی، مهندسی معکوس دستگاه‌های مخابراتی و ICT، فعالیت خود را پس از همه‌گیری کرونا با جدیت بیشتری از سر گرفت.
حدود سه سال است که موفق به اخذ مجوز دانش‌بنیان شده و در این مدت چند محصول تخصصی دیگر نیز توسعه داده است.
براساس این گزارش، شرکت بصام فعالیت خود را از سال گذشته در مرکز رشد فناوری نخبگان منطقه بین‌المللی نوآوری ایران گسترش داده است.
حوزه‌های فعالیت این شرکت، طراحی، ساخت، مهندسی معکوس، تعمیرات تمامی تجهیزات الکترونیکی، مخابراتی، پاوری، الکترومکانیکی، پزشکی و صنعتی، برنامه‌نویسی نرم‌افزار و سخت‌افزار، واردات و فروش قطعات و تجهیزات الکترونیکی و مخابراتی است.
علاقه‌مندان برای آشنایی بیشتر با این شرکت می‌توانند به نشانی basam-co.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام/