سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعجیل در خروج کارکنان ادارات دهلران و مهران

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 21 تیر 1404 - 12:53
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری ایلام، گفت:توجه به ورود موج شدید گرما به استان ایلام، تصمیم گرفته شده که ساعت پایان کار ادارات در شهرستان های مهران و دهلران به طور موقت تغییر کند.
ايلام،ساعت،ادارات،تصميم،تسنيم،دهلران

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، علی پاکدل نژاد اظهار داشت: با توجه به ورود موج شدید گرما به استان ایلام، تصمیم گرفته شده ‌که ساعت پایان کار ادارات در شهرستان‌های مهران و دهلران به طور موقت تغییر کند.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری ایلام افزود: فرمانداران این شهرستان‌ها مجاز هستند ساعت پایان کار ادارات را دو ساعت جلو بیاورند تا کارکنان دولت در شرایط گرمای شدید کمتر تحت تأثیر قرار بگیرند.
وی با بیان اینکه این تصمیم برای روزهای شنبه و یکشنبه اتخاذ شده است، گفت: هدف از آن حفظ سلامت کارکنان و کاهش اثرات منفی گرما است.
همچنین، امکان خروج کارمندان از ادارات تا ساعت 11 صبح وجود دارد، اما اجرای این تصمیم به شرایط هر شهرستان بستگی دارد.
به گزارش تسنیم، موج گرمایی که از روز جمعه وارد استان شده است، تا میانه‌های هفته جاری ادامه خواهد داشت و دمای هوا در مناطق گرمسیری نظیر مهران و دهلران به حدود 50 درجه سانتی‌گراد می‌رسد.
این دو شهرستان در جنوب باختری ایلام واقع شده‌اند و در تابستان دمای هوا در آن‌ها به 50 درجه سانتی‌گراد و حتی بالاتر می‌رسد.
انتهای پیام/180/