سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قرعه کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 21 تیر 1404 - 12:46
مراسم ششمین دوره اولویت‌بندی طرح فروش محصولات ایران‌خودرو با حضور نمایندگان نهاد‌های نظارتی، امروز ۲۱ تیر برگزار شد.
طرح،مشمولان،اولويت،ثبت

باشگاه خبرنگاران جوان - متقاضیان شرکت کننده در ششمین دوره ثبت درخواست خرید (اولویت بندی) محصولات ایران خودرو ۵۲۰ هزار و ۵۱۹ نفر بودند که از این تعداد ۹۵ هزار و ۵۱۸ نفر در قالب طرح عادی، ۳۶۱ هزار و ۱۴ نفر در طرح خانواده و جوانی جمعیت و ۶۳ هزار و ۹۸۷ نفر هم در طرح جایگزینی خوردو‌های فرسوده ثبت نام کردند.
براساس این گزارش؛ در ششمین دوره ثبت درخواست خرید (اولویت بندی) محصولات ایران خودرو که شامل متقاضیان عادی، مشمولان طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و همچنین مشمولان طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده بود.
برندگان نهایی طرح فروش ایران خودرو پس اولویت بندی و صحت‌سنجی اطلاعات، از طریق پیامک و سامانه اینترنتی به نشانی ikcosales.ir اعلام خواهد شد.
براساس این گزارش؛ در ششمین دوره ثبت درخواست خرید (اولویت بندی) محصولات ایران خودرو که شامل متقاضیان عادی، مشمولان طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و همچنین مشمولان طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده است، ۱۲ محصول از خانواده پژو ۲۰۷، دناپلاس، سورن، تارا و رانا به صورت فروش فوری با موعد تحویل ۳۰ روزه، فروش فوق‌العاده با موعد تحویل ۹۰ روزه و پیش‌فروش با موعد تحویل چهار تا هشت‌ماه پس از واریز وجه و انعقاد قرارداد عرضه شد.