سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع گره کور ترافیک رشت با احداث رینگ شهری

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 21 تیر 1404 - 09:30
اجرای طرح رینگ شهری رشت به عنوان یکی از اصلی ترین راهکارهای رفع معضل ترافیک مرکز استان گیلان در گرو تأمین اعتبارات کلان است، در حالی که مردم سال ها است در انتظار گشایش گره کور ترافیکی این کلان شهر هستند.
رينگ،رشت،شهر،ميدان،ترافيك،اجراي،كاهش،گيل،ترافيكي،شهردار،مسير ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، کلانشهر رشت به‌عنوان مرکز استان گیلان سال‌ها است با معضل ترافیک سنگین در محورهای ورودی و مرکزی خود دست‌وپنجه نرم می‌کند؛ معضلی که نه‌تنها زندگی روزمره شهروندان را مختل کرده، بلکه روند فعالیت‌های اقتصادی، اجتماعی و خدماتی در این کلان‌شهر را نیز تحت‌الشعاع قرار داده است.
در این میان، طرح احداث «رینگ شهری» به‌عنوان یکی از راه‌حل‌های کلیدی برای کاهش بار ترافیکی شهر مطرح شده؛ طرحی که در صورت اجرا، می‌تواند بخشی از ترافیک سنگین محورهای شرقی و غربی رشت را کاهش دهد.
یکی از رانندگان تاکسی در مسیر میدان امام علی (ع) به سمت بی‌ستون، گفت: 2 ساعت توی ترافیک بودم، نه تصادفی شده بود، نه کار خاصی؛ فقط مسیر قفل بود، اگر این رینگ را اجرا کنند، حداقل ماشین‌های سبک می‌توانند از داخل شهر رد نشوند و مسیرشان را راحت‌تر طی کنند.
مسافران و رانندگان عبوری نیز از وضعیت فعلی نارضایتی دارند، یکی از آن‌ها بیان کرد: ما که با ترمینال کار می‌کنیم، واقعاً خسته شدیم، مسیر پنج دقیقه‌ای را باید نیم‌ساعته برویم، از شهردار می‌خواهیم کاری کند، اینجا کلان‌شهر است، ولی کمربندی درست‌ و حسابی ندارد.
رحیم شوقی، شهردار رشت در این خصوص با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌ شده برای ساماندهی وضعیت ترافیکی شهر، اظهار کرد: رینگ مصوب فعلی شهر رشت از میدان گیر تا مسکن مهر امتداد دارد و بیش از 10 سال از تصویب آن گذشته است.
به گفته وی، رینگ مصوبی در طرح جامع شهر رشت داریم که بخشی از آن از میدان گیل تا مسکن مهر است، این قطعه به‌عنوان فاز اول در نظر گرفته شده و با احداث آن می‌توان بار ترافیکی میدان گیل را کاهش داد.
شهردار رشت با بیان اینکه برای بازنگری طرح جامع شهر با مشاور قرارداد بستیم و در حال پیگیری اجرای رینگ جدید با فاصله‌ای از میدان گیل هستیم، گفت: برآوردهای اولیه نشان می‌دهد که برای احداث کامل رینگ جدید، حدود 60 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
شوقی همچنین از تلاش شهرداری برای جذب سرمایه‌گذار جهت اجرای این پروژه از طریق وزارت راه و شهرسازی خبر داد و تأکید کرد: در حال حاضر به‌دنبال آن هستیم که از ظرفیت سرمایه‌گذاری استفاده کنیم تا اجرای پروژه وارد فاز عملیاتی شود.
با وجود پیگیری‌های مسئولان، شهروندان رشتی همچنان در انتظار گره‌گشایی از معضل دیرینه ترافیک شهر خود هستند؛ معضلی که با تکمیل رینگ شهری، می‌تواند به سرانجامی روشن ختم شود، البته اگر اعتبارات وعده‌ داده‌ شده واقعاً تأمین شود، اجرای کامل رینگ شهری نه‌تنها به کاهش زمان سفر کمک می‌کند، بلکه رضایت عمومی و رفاه اجتماعی را نیز ارتقا خواهد داد.
انتهای پیام/