سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمایل طارمی به ماندن در اروپا؛ با وجود پیشنهاد الوصل

تسنیم | ورزشی | شنبه، 21 تیر 1404 - 09:29
یک سایت اماراتی نوشت که مهاجم ایرانی اینتر مورد توجه کادر فنی الوصل قرار گرفته است، اما او مطابق اعلام رسانه ایتالیایی می خواهد در فوتبال اروپا به دوران حرفه ای خود ادامه بدهد.
طارمي،اينتر،مهاجم،گزارش،الوصل،نتوانست،امارات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهدی طارمی در فصل 25-2024 نتوانست عملکردی مطابق انتظار هواداران باشگاه اینتر ارائه کند و در طول هزار و 887 دقیقه‌ای که برای نراتزوری به میدان رفت، آماری بهتر از سه گل و 9 پاس گل از خود بر جای نگذاشت.
رسانه‌های ایتالیایی پیش‌تر از عدم تمایل اینتر برای حفظ مهاجم ایرانی نوشتند و گزارش دادند که باشگاه‌های فولام، ناتینگهام فارست، فنرباغچه و بشیکتاش به خرید طارمی علاقه‌مند هستند.
سایت «امارات الیوم» با اشاره به گزارش سایت «توتو اسپورت» ایتالیا درباره اینکه مهاجم شماره 9 تیم ملی ایران دوست دارد همچنان در اروپا به میدان برود، مدعی شد باشگاه الوصل هم اخیراً برای جذب طارمی اقدام کرده که با پاسخ منفی مهاجم تیم ملی روبه‌رو شده است.
الوصل در فصل گذشته لیگ برتر امارات با کسب 46 امتیاز، در رتبه چهارم جدول قرار گرفت.
طارمی به دلیل لغو پروازها در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان، نتوانست به آمریکا سفر کند و غایب بزرگ اینتر در جام جهانی باشگاه‌ها بود.
انتهای پیام/