سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات بسته حمایتی بازار سهام در این هفته کاری اعلام شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 21 تیر 1404 - 09:12
مدیرعامل فرابورس گفت: این هفته بیمه سهام برای پرتفوی‌های زیر ۵۰۰ میلیون تومان اجرایی و همچنین اوراق تبعی به منظور تامین مالی برای دو صندوق تثبیت و توسعه منتشر خواهد شد.
بازار،شيرازي،اوراق،تزريق،تثبيت،همت،صندوق،منابع،جنگ،سرمايه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - محمدعلی شیرازی، مدیرعامل فرابورس، در برنامه سلام خبرنگار رسانه ملی گفت: در راستای حمایت‌ها و برنامه‌هایی که برای بازار سرمایه پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه انجام شده است، از ساعت ۹ صبح امروز منابع مالی جدیدی به این بازار تزریق خواهد شد.
این تصمیم به دلیل ایجاد هیجان و استرس ناشی از جنگ و نیاز به مدیریت پنیک در بازار اتخاذ شده است.
شیرازی ادامه داد: در هفته گذشته، بسته‌ای به ارزش ۶۰ همت برای جمع‌آوری تقاضا‌های فروش ارائه شد و از امروز دو راهکار جدید اجرایی خواهد شد.
اولین اقدام، بیمه سهام برای پورتفوی‌های زیر ۵۰۰ میلیون تومان است، به طوری که سرمایه‌گذاران می‌توانند به ارزش یک ریال یک اختیار فروش خریداری کنند.
این بیمه به مدت یک سال برقرار خواهد بود و اگر بازار بیش از ۲۰ درصد بازدهی داشته باشد، سرمایه‌گذاران حداقل ۲۰ درصد را دریافت خواهند کرد.
دومین اقدام، انتشار اوراق تبعی به منظور تأمین مالی برای دو صندوق حمایتی تثبیت و توسعه است.
صندوق تثبیت ۲۰ همت اوراق منتشر خواهد کرد و بانک‌ها این اوراق را خریداری کرده و به بازار تزریق خواهند کرد.
همچنین صندوق توسعه ۱۵ همت اوراق منتشر می‌کند.
به این ترتیب، مجموعاً ۳۵ هزار میلیارد تومان منابع جدید به بازار وارد خواهد شد که نسبت به صفوف فروشی که در هفته گذشته مشاهده شد، به مراتب بیشتر است.
شیرازی در ادامه به شرایط بحرانی و تأثیرات آن بر بازار اشاره کرد و گفت: در شرایط جنگ، بازار سرمایه بسته شد تا مردم و مسئولان بتوانند اوضاع را مدیریت کنند.
اکنون با تلاش‌های صورت‌گرفته و تدابیر حمایتی، انتظار می‌رود بازار به تثبیت برسد و به تدریج به فاز رونق وارد شود.
او همچنین خاطرنشان کرد: جنگ‌ها اثرات منفی بر اقتصاد دارند، اما با تدبیر مسئولین و تزریق این منابع، به نظر می‌رسد بازار سرمایه به زودی به ثبات خواهد رسید.
” شیرازی در پایان از تلاش‌های دولت، بانک مرکزی و مسئولان سازمان بورس قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که با این تدابیر، بازار به سیر طبیعی خود بازگردد.