تجمع چپگرایان صهیونیست مقابل سفارت آمریکا در قدس و اعتراض به نسلکشی غزه
گروهی از چپگرایان صهیونیست با تجمع مقابل سفارت آمریکا در قدس اشغالی، خواستار توقف جنگ علیه غزه و لغو طرح جنجالی رژیم صهیونیستی برای ایجاد «اردوگاه چادری» در شهر رفح شدند.

به گزارش مشرق، شماری از فعالان چپگرای صهیونیست، مقابل مقر سفارت آمریکا در شهر قدس اشغالی دست به تظاهرات زدند.
طبق گزارش خبرگزاری فلسطینی سما، این تجمع در اعتراض به تداوم جنگ در نوار غزه و طرح اسرائیل برای احداث «اردوگاه چادری» در شهر رفح واقع در جنوب این منطقه برگزار شد.
صهیونیستهای معترض به جنگ در مقابل سفارت آمریکا در قدس اشغالی
تظاهرکنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی خواهان توقف جنگ علیه مردم غزه شدند و با کوبیدن بر طبلها، شعارهایی علیه کشتار و ویرانی در این منطقه سر دادند.
گروه «قدس آزاد» که از سازماندهندگان این تجمع بود، در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» اعلام کرد: «ما مقابل کنسولگری آمریکا ایستادهایم تا از آنها بخواهیم تأمین مالی و شعلهور ساختن نسلکشی در غزه را متوقف کنند.
نه به اردوگاههای بازداشت، نه به کشتار گرسنگان، بس است کشتار، بس است جنگ، بس است خشونت».
طبق این گزارش، این تجمعهای اعتراضی پیام آشکاری علیه سیاستهای جنگطلبانه تلآویو و حمایتهای بیقید و شرط واشنگتن از آن محسوب میشود.
معترضان همچنین خواستار توقف فوری تأمین مالی جنگ توسط آمریکا و تلاش برای رسیدن به توافقی جامع در زمینه تبادل اسرا بهعنوان گامی در جهت پایان جنگ و آغاز روند بازسازی نوار غزه شدند.
این تجمع با مخالفت قاطع معترضان نسبت به طرح احداث اردوگاه چادری در رفح همراه بود؛ طرحی که تجمع کنندگان آن را یادآور اردوگاههای بازداشت و ناقض کرامت انسانی دانستند.
صهیونیستهای معترض به جنگ در مقابل سفارت آمریکا در قدس اشغالی
پیشتر «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفته بود که به ارتش دستور داده است تا برنامههایی را برای آنچه که او «شهر بشردوستانه» مینامد و بر روی ویرانههای رفح در جنوب غزه ساخته میشود، پیش ببرند.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به خبرنگاران گفت که این منطقه در ابتدا حدود ۶۰۰ هزار فلسطینی آواره را که مجبور به تخلیه به منطقه المواسی در امتداد ساحل جنوب غزه شدهاند، در خود جای خواهد داد.
در همین راستا، جنبش حماس روز سهشنبه در بیانیهای تاکید کرد که «تلاشهای مداوم اسرائیل برای آواره کردن اجباری مردم ما و تحمیل پاکسازی قومی با مقاومت افسانهای روبهرو شده است.
مردم ما در برابر کشتار، گرسنگی و بمباران محکم ایستادهاند و هر آیندهای را که از ستادهای اطلاعاتی یا میزهای چانهزنی سیاسی دیکته شود، رد میکنند».