شجاعت بی بدیل شبکه بانکی برای خدمت رسانی به مردم در جنگ 12 روزه
عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس با اشاره به شجاعت بی بدیل شبکه بانکی برای خدمت رسانی به مردم در جنگ 12 روزه گفت: مردم هم در جریان این جنگ به هیچ عنوان تحت تاثیر فضاسازی ها و جوسازی های روانی اخلالگران بازار ارز قرار نگرفتند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مجتبی یوسفی؛ عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از موارد مهمی که در جنگ 12 روزه شاهد آن بودیم مدیریت خوب بانک مرکزی بود که هم در تامین ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی و هم در مدیریت بازار نمود داشت.
وی افزود: مردم در این ایام با پرهیز از هرگونه رفتار احساسی و شتابزده بلوغ سیاسی و اجتماعی و هوشمندی خود را به نمایش گذاشتند.
عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس اظهار داشت: مردم به هیچ عنوان تحت تاثیر فضاسازیها و جوسازیهای روانی اخلالگران بازار ارز برای افزایش قیمت دلار و دیگر ارزهای خارجی قرار نگرفتند و با وجود جوسازیهای زیاد برای افزایش قیمت هیچ تقاضایی از سوی مردم برای خرید و نگهداری ارز در این ایام مشاهده نشد.
یوسفی تصریح کرد: در بحث کالاهای اساسی هم مردم رفتاری هوشمندانه از خود نشان دادند و با پرهیز از هرگونه رفتار شتابزده برای خرید و ذخیره سازی کالاهای اساسی به حفظ آرامش بازار کمک کردند.
وی افزود: موضوع مهم دیگر، شجاعت و مجاهدت بیبدیل شبکه بانکی و مدیریت خوب بانک مرکزی در خدمت رسانی به مردم و مدیریت ارزی در دوران جنگ 12 روزه بود که مانع از نوسانات شدید قیمتی در بازار و خلل گسترده و پایدار در نظام بانکی شد.
عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس اظهار داشت: بانک مرکزی مدبرانه و با برنامه، با تخصیص یک میلیارد دلار ارز ترجیحی برای تامین به موقع کالاهای اساسی باعث حفظ و تداوم آرامش در بازار شد و از سوی دیگر با مدیریت هوشمندانه خود بر بازار ارز اجازه نداد تا قیمتها دچار تلاطم شدید شود.
انتهای پیام/