سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیچ کس حق ندارد علیه مسئولان نظام سخن تضعیف‌کننده بگوید - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 20 تیر 1404 - 15:53
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه هیچ کس حق ندارد از این تریبون ها علیه مسئولان نظام سخن تضعیف کننده بگوید، گفت: تضعیف مسئولین تضعیف نظام است.
امت،الهي،مسئولين،امام،ماندگاري،بخشش،ويژگي،استاد،حوزه،اشاره،خ ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مهدی ماندگاری در خطبه‌های پیش از نماز جمعه بیرجند با اشاره به حفظ وحدت و جلوگیری از تخریب‌ها، اظهار کرد: هیچ کس حق ندارد از این تریبون‌ علیه مسئولین نظام سخن تضعیف‌کننده بگوید، زیرا تضعیف مسئولین تضعیف نظام است.
وی با اشاره به لزوم دوری از بدبینی و سوءظن در میان مردم و مسئولین افزود: دشمنان اسلام در طول تاریخ بارها با شایعات و بدگمانی‌ها، نسبت به امام علی (ع) و اهل بیت (ع) هجمه وارد کرده‌اند.
مثلاً نسبت به مالک اشتر یا امام حسن و امام حسین (ع) بدبینی ایجاد کردند، امروز هم می‌توانند با شایعات مشابه میان امت تفرقه بیاندازند، لذا نخستین ویژگی امت ولایتمدار، حسن ظن به یکدیگر است.
مگر خلافی ثابت شود، نباید بدبین باشیم.
استاد حوزه و دانشگاه دومین ویژگی را وحدت و همکاری در عمل عنوان کرد و گفت: مجالس امام حسین (ع) در ماه محرم و صفر، نمونه بارز همدلی و همکاری است.
به عنوان مثال، نخل‌های سنگینی که در این مجالس حمل می‌شود، به دست یک نفر بلند نمی‌شود بلکه کار جمعی و همکاری است که مشکلات را به سادگی حل می‌کند.
مومنین با محوریت مساجد، باید مشکلات امت اسلامی را حل کنند.
وی در ادامه، سومین ویژگی جامعه اسلامی را «بخشش و گذشت» برشمرد و افزود: بخشش یکی از ارزش‌های مهم اسلام است و جامعه‌ای که اهل بخشش نباشد، از مشکلات و دشمنی‌ها در امان نخواهد بود.
ماندگاری مطرح کرد: مسئولین باید علاوه بر تقوا، خودساخته باشند و جهاد اکبر یعنی مجاهدت با نفس را به طور جدی دنبال کنند.
خدمت به مردم نباید با حب ریاست و قدرت همراه باشد.
مسئولان نباید به دنبال ریاست و جاه باشند، بلکه باید نوکر و خدمتگزار مردم باشند.
وی با بیان روایتی از تاریخ مرجعیت پس از رحلت حضرت آیت‌الله بروجردی افزود: امام خمینی (ره) که به عنوان مرجع و رهبر انقلاب شناخته شدند، ابتدا از قبول مسئولیت رهبری گریزان بودند، اما در نهایت به دستور الهی و مردم به این مسئولیت عظیم منصوب شدند.
مسئولیت در نظام اسلامی بسیار سنگین است .
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: اگر مسئولین ندانند چگونه مجاهدت کنند و چهره اسلام را نزد مردم خراب کنند، خیانت کرده‌اند.
امام علی (ع) در نامه 53 خود تاکید می‌کنند که نوکر مردم بودن بالاتر از رهبر بودن است.
وی با اشاره به شهدایی چون شهید چمران و سردار سلیمانی، گفت: مسئولینی که واقعاً نوکر مردم باشند، مردم نیز آن‌ها را قبول دارند.
اما اگر صرفاً ظاهر خدمت را نشان دهند و ژست آگاهی و برتری بگیرند، مردم آن‌ها را نمی‌پذیرند.
ماندگاری از مسئولان خواست تا با جهاد و تلاش مستمر، بار سنگین خدمت به مردم را به دوش بکشند و اظهار داشت: مقام معظم رهبری نیز بارها فرموده‌اند که مسئولین باید جهادی کار کنند و بی‌وقفه در خدمت مردم باشند، زیرا این مردم با غیرت و متعهد، شایسته بهترین خدمات هستند.
وی با تأکید بر نقش مهم مردم و مسئولین در تحقق ظهور حضرت ولی عصر (عج) گفت: خداوند هیچ امتی را بدون مسئولیت رها نکرده است.
اگر کوتاهی کنیم، ظهور به تأخیر خواهد افتاد.
استاد حوزه و دانشگاه تأکید کرد: باید با وحدت، حسن ظن، خدمتگزاری و بخشش، زمینه نصرت الهی و تحقق آرمان‌های انقلاب را فراهم کنیم.
وی با اشاره به تجربه‌های تاریخی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، گفت: امت و مسئولان در طول 47 سال گذشته، ثابت کرده‌اند که ولایتمداری و وحدت‌شان ستودنی است این انسجام و غیرت نسبت به رهبری، نظام و جامعه باید حفظ و تقویت شود.
ماندگاری همچنین تأکید کرد: آدمی نباید فکر کند به نقطه کمال رسیده است، بلکه باید همیشه در مسیر رشد و پیشرفت گام بردارد.
وی سه ویژگی مهم برای امت ولایتمدار را برشمرد و گفت: حسن ظن به یکدیگر، روحیه خدمتگزاری و همچنین بخشش و گذشت از ویژگی‌های امت ولایتمداری است که باید مورد توجه قرار گیرد.
ماندگاری خطاب به مردم و مسئولین خاطرنشان کرد: اگر این سه ویژگی را در خود تقویت کنیم، به طور یقین از برکت، هدایت و نصرت الهی برخوردار خواهیم شد و لایق دیدار امام عصر (عج) خواهیم بود.
استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: امتی که زیر پرچم ولایت الهی قرار دارد، مشمول رحمت، هدایت، نصرت و برکت الهی خواهد بود و این موضوع به وضوح در آیات قرآن آمده است.
ماندگاری در ادامه به اهمیت رعایت قوانین الهی از جمله خمس و زکات اشاره و افزود: یکی از دلایل کاهش نزولات آسمانی، عدم رعایت کامل قوانین الهی توسط امت است.
وی یادآور شد: نمی‌توان انتظار داشت با ترک قوانین الهی، از برکات آسمان بهره‌مند شویم.
استاد حوزه ودانشگاه گفت : امت باید با امام خود همراه باشد، اظهار کرد: اگر امت مدیر، فرمان‌بردار، همفکر و مطیع امامشان باشند و در کنار او استقامت کنند، رحمت و برکت الهی شامل حالشان خواهد شد.
انتهای پیام/254/