سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش زدن آدمک قایق مهاجران در ایرلند شمالی؛ تشدید ناآرامی‌های ضد مهاجرتی در برخی مناطق

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 20 تیر 1404 - 15:23
تنش‌های اخیر، به‌ویژه پس از ورود تعداد قابل توجهی مهاجر از اروپای شرقی، منجر به ناآرامی‌های ضد مهاجرتی در برخی مناطق ایرلند شمالی شده است.
ايرلند،شمالي،آتش،پليس،پروتستان،كاتوليك،پادشاه،بريتانيا،مناسب ...

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - مقامات ایرلند شمالی در حال بررسی برافروختن آتش بزرگی در روستای "مایگاشل" واقع در شهرستان تایرون هستند؛ جایی که یک تندیس از قایق حامل مهاجران همراه با بنری با مضمون «جلوگیری از ورود قایق‌ها» در آن سوزانده شد.
این واقعه، که ممکن است مصداق یک اقدام نفرت‌انگیز تلقی شود، اعتراض رهبران مذهبی و سیاستمداران را برانگیخته است.
این آتش‌سوزی شب پنج‌شنبه، پیش از جشن‌های سالانه ۱۲ ژوئیه برگزار شد.
حدود ۳۰۰ آتش سنتی قرار است در روز‌های منتهی به این تاریخ در ایرلند شمالی روشن شوند.
این مناسبت از سوی گروه‌های پروتستان برای بزرگداشت پیروزی پادشاه ویلیام سوم بر جیمز دوم (پادشاه برکنار شده کاتولیک) در نبرد بوین در سال ۱۶۹۰ برگزار می‌شود.
با وجود آنکه بسیاری این مناسبت را بخشی از تاریخ و فرهنگ خود می‌دانند، چنین مراسم‌هایی اغلب موجب تشدید تنش‌ها میان پروتستان‌ها و کاتولیک‌هایی می‌شود که با تداوم سلطه بریتانیا بر ایرلند شمالی مخالف‌اند.
پلیس اعلام کرد که پیش از روشن شدن آتش مداخله نکرده، زیرا تنها در چارچوب قوانین موجود قادر به اقدام است.
تنش‌های اخیر، به‌ویژه پس از ورود تعداد قابل توجهی مهاجر از اروپای شرقی، منجر به ناآرامی‌های ضد مهاجرتی در برخی مناطق ایرلند شمالی شده است.
رئیس پلیس، جان بوچر، در بیانیه‌ای تأکید کرد که نیرو‌های پلیس در تعطیلات آخر هفته در محل حضور خواهند داشت و برای حفظ امنیت عمومی، اقدامات قاطع و متناسبی انجام می‌دهند.
او گفت: «نشان دادن احترام به فرهنگ‌ها و پیشینه‌های متنوع ساکنان این محله‌ها حیاتی است.
جایی برای نفرت یا ارعاب وجود ندارد – تنها جشنی که متحد می‌کند، نه اینکه تفرقه بیندازد.»
ایرلند شمالی که شامل شش شهرستان است، پس از استقلال جمهوری ایرلند در سال ۱۹۲۲ همچنان بخشی از پادشاهی متحده باقی مانده است.
جمعیت این منطقه بین اتحادیه‌گرایان پروتستان که خواهان باقی‌ماندن در بریتانیا هستند و جمهوری‌خواهان کاتولیک که خواستار اتحاد مجدد با جمهوری ایرلند‌اند، تقسیم شده است.
منبع: العربیه انگلیسی