سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الجولانی بیروت را تهدید کرد

مهر | بین‌الملل | جمعه، 20 تیر 1404 - 14:06
منابع خبری اعلام کردند که الجولانی، بیروت را تهدید به اقدامات دیپلماسی و اقتصادی کرده است.
منابع،بيروت،بررسي،دمشق،سوري

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، برخی منابع سوری اعلام کردند که الجولانی، بیروت را تهدید کرده است.
منابعی خاص به تلویزیون سوریه اعلام کردند که الجولانی به سبب نادیده گرفتن پرونده بازداشت شدگان سوری در لبنان، تهدید به تشدید تنش دیپلماسی و اقتصادی علیه بیروت کرده است.
این منابع بیان کردند که اسعد الشیبانی وزیر خارجه سوریه طی روزهای آتی به بیروت می رود تا پرونده بازداشت شدگان را مورد بررسی قرار دهد.
منابع مذکور افزودند: دمشق گزینه های تشدید تنش تدریجی علیه لبنان را بررسی می کند که از مسدود کردن برخی کانالهای امنیتی و اقتصادی شروع می شود.
دمشق بازنگری در همکاری امنیتی مرزی مشترک و نیز بستن مرزها و محدودیت علیه کامیون های لبنانی را تحت بررسی دارد.
این منابع تاکید کردند: نگرانی بابت بسته شدن کامل گذرگاههای زمینی طی روزهای آتی وجود دارد.