شعار «مرگ بر ارتش اسرائیل» در جشنواره موسیقی انگلیس؛ تل آویو در انزوا
طنین شعار «مرگ بر ارتش اسرائیل» در جشنواره موسیقی انگلیس نشان میدهد که موج نفرت و انزجار از رژیم صهیونیستی بیش از پیش فراگیر شده و تلآویو را در انزوا قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، در حالی که از زمان افشای چهره جنایتکار رژیم صهیونیستی به دنبال جنایات وحشیانه این رژیم علیه غیرنظامیان در نوار غزه، موج بزرگی از نفرت جهانی علیه صهیونیستها به راه افتاده و ابعاد این انزجار و تنفر را در محافل مختلف بین المللی میبینیم، این بار «باب ویلان» خواننده معروف انگلیسی روز شنبه ۲۸ ژوئن در جشنواره موسیقی معروف گلاستونبری که سالانه در سامرست انگلیس برگزار میشود، روی صحنه رفت و تماشاگران را به سر دادن شعار «فلسطین آزاد» دعوت کرد.
شعار «مرگ بر ارتش اسرائیل» در جشنواره موسیقی انگلیس
او انگلیس و آمریکا را به خاطر همدستی در جنایات نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه محکوم و ابراز امیدواری کرد که روزی مردم فلسطین از ظلم صهیونیستها آزاد شوند.
سپس لحن وی تغییر کرد و شعار «مرگ بر ارتش اسرائیل» را سر داد و تماشاگران نیز با او هم صدا شدند.
این اقدام باب ویلان تبدیل به یک بمب خبری نه تنها در رسانههای انگلیسی بلکه در سایر رسانههای غربی و حتی منطقهای شد.
سفارت رژیم صهیونیستی در انگلیس این شعارها را تحریک آمیز و لفاظیهای پر از نفرت توصیف و ادعا کرد: شعارها و صحبتهای باب ویلان فراخوانی برای پاکسازی نژادی علیه یهودیهاست.
شبکه بی بی سی این برنامه را به صورت زنده پخش کرد و سپس با ابراز پشیمانی، شعارهای ویلان را غیر قابل قبول دانسته و اعلام کرد که این شعارها جایی در برنامههای بی بی سی ندارند.
پلیس انگلیس هم تحقیقات جنایی در مورد صحبتها و شعارهای باب ویلان و همچنین گروه موسیقی ایرلندی به نام «کی نی کپ» را آغاز کرد.
وزارت خارجه آمریکا هم ویزای باب ویلان را لغو کرده و مانع از اجرای کنسرتهای برنامهریزی شده او در ایالات متحده در اواخر سال جاری میلادی شد.
افشای استانداردهای دوگانه غرب درباره آزادی بیان و حقوق بشر
رسانههای غربی در بازتاب اخبار مربوط به حوادث جشنواره موسیقی گلاستونبری با نادیده گرفتن جنایات وحشیانه و نسل کشی رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه مردم غزه شروع به محکوم کردن اظهارات باب ویلان که از ملت مظنون فلسطین حمایت نموده بود، کردند.
این رسانهها هیچ اشارهای به تصاویر وحشتناک از غزه همچون تصاویر کودکانی که دست و پایشان قطع شده بود و برای مادران، پدران، خواهر و برادران شهیدشان گریه میکردند، نداشتند و با توجیهات واهی شعارهای باب ویلان را محکوم میکردند.
در واکنش به این موج محکومیت باب ویلان توسط رسانههای انگلیسی، آمریکایی و سایر تریبونهای وابسته به غرب، جاناتان کوک، روزنامه نگار انگلیسی اعلام کرد که ما همه چیز را کنار میگذاریم و میپرسیم که تل آویو دقیقاً چه برنامهای برای غزه دارد.
طرحی که ارتش صهیونیستی برای مردم آواره و گرسنه غزه تهیه کرده و مدعی رساندن کمکها به آنهاست، به این ارتش اجازه میدهد همه فلسطینیها را در جنوب غزه جمع کند و هیچ تضمینی وجود ندارد که آنها را بمباران نکند.
مرگ کودکان بر اثر گرسنگی، تصاویر خونین و پر از وحشت در سراسر غزه، کشتار آوارگان گرسنهای که در پی لقمهای نان برای فرزندانشان هستند و بسیاری از صحنههای غیر انسانی و غیر قابل تصور دیگر در غزه هیچکدام مورد توجه تریبونهای غربی قرار نگرفته و جرأت محکوم کردن آن را ندارند، اما اظهارات یک خواننده بی طرف که از مظلومان حمایت میکند و خواستار توقف جنایات علیه آنهاست با واکنش تند این رسانهها مواجه میشود و آن را یهودی ستیزی میدانند.
همان با سکوت مجامع بین المللی و رسانههای وابسته به غرب در سراسر جهان مقابل حجم توحش ارتش صهیونیستی علیه غیرنظامیان فلسطینی، شهرک نشینان صهیونیست هم با اطمینان از مصونیت در برابر مجازات، برای کشتار مردم فلسطین گستاختر میشوند و خواستار ادامه وحشیگری ارتش خود علیه فلسطینیها هستند.
شبکههای اجتماعی مملو از شعارهای صهیونیستهایی است که از جنایات نسل کشی ارتش این رژیم در غزه حمایت میکنند و کشتار فلسطینیها را افتخار میدانند و حتی کودکان صهیونیست هم از این رویکرد مستثنی نیستند.
در پستهای مختلف صهیونیستها در شبکههای اجتماعی، کودکان صهیونیست را میبینیم که در حال خواندن سرودی در مورد نابود کردن همه مردم غزه هستند.
در مراسم سالانه روز قدس که در آن صهیونیستها اشغال قدس را جشن میگیرند، هزاران صهیونیست شعار مرگ بر اعراب سر میدادند و سپس این شعار را تبدیل به عمل کرده و در همان روز به مسجد الاقصی و سپس به یکی از تأسیسات آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آن روا) حمله کردند.
وس استریتینگ، یکی از وزرای انگلیسی در واکنش به ادعاهای سفارت رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه جشنواره گلاستونبری اجازه تمجید از خشونت را میدهد، گفت که من به این سفارتخانه توصیه میکنم ابتدا خانه خود را تمیز کند.
وی سپس تاکید کرد که شهرک نشینان تروریست صهیونیست اقدامات خشونت آمیز وحشتناکی علیه فلسطینیان انجام میدهند.
زهرا سلطانه، نماینده مستقل پارلمان انگلیس هم چند روز قبل در سخنانی به این منظور اعلام کرد: من منتظر روزی هستم که دولتهای آمریکا و انگلیس به جای سرکوب و جرم انگاری آزادی بیان، حمایت از جنایات نسل کشی را متوقف و جنایات ارتش صهیونیستی را محکوم کنند.