سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاکستان: افراد مسلح ۹ مسافر اتوبوس را در استان بلوچستان ربودند و کشتند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 20 تیر 1404 - 12:29
نیرو‌های امنیتی پاکستان اجساد گلوله‌باران‌شده‌ی ۹ مسافر ربوده‌شده را از کوه‌های استان ناآرام بلوچستان بازیابی کرده‌اند
منطقه،متهم،پاكستان،منابع،پنجاب،هند،حمله،اعلام،دولت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - مقامات پاکستان روز جمعه اعلام کردند که نیرو‌های امنیتی اجساد گلوله‌باران‌شده‌ی ۹ مسافر ربوده‌شده را از کوه‌های استان ناآرام بلوچستان بازیابی کرده‌اند.
این مسافران توسط افراد مسلح از دو اتوبوس ربوده شده بودند.
تا این لحظه هیچ گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته، اما در گذشته جدایی‌طلبان بلوچ، که خواهان سهم بیشتری از منابع منطقه هستند، در حملات مشابهی نقش داشته‌اند؛ به‌ویژه در هدف قرار دادن افرادی که از استان شرقی پنجاب می‌آیند.
«نوید عالم»، یکی از مقامات دولتی، گفت که اجساد دارای آثار گلوله در کوهستان پیدا شده‌اند.
«شاهد رند»، سخنگوی دولت ایالتی نیز اعلام کرد که این مسافران، که بیشتر کارگران بودند، عصر پنج‌شنبه در مسیر بازگشت به پنجاب ربوده شدند.
جدایی‌طلبان بلوچ دولت پاکستان را متهم می‌کنند که منابع طبیعی منطقه را غارت کرده و برای مصارف دیگر، به‌ویژه در پنجاب، مصرف می‌کند.
رند همچنین افزود که نیرو‌های امنیتی پیش از این آدم‌ربایی‌ها، موفق به خنثی‌سازی سه حمله شورشیان شده بودند و هند را به حمایت از این شبه‌نظامیان متهم کرد.
در حالی که اسلام‌آباد همواره هند را متهم به حمایت و آموزش شورشیان برای بی‌ثبات‌سازی منطقه می‌کند، دهلی‌نو این اتهامات را رد کرده است.
ارتش پاکستان نیز اعلام کرد: «هند با استفاده از عوامل نیابتی خود، در حال پیشبرد اهداف شومش است.»
قوی‌ترین گروه شورشی در این منطقه، «ارتش آزادی‌بخش بلوچستان» (BLA) است که سال‌ها در منطقه مرزی با افغانستان و ایران فعالیت می‌کند.
این منطقه سرشار از منابع معدنی است.
در ماه‌های اخیر، جدایی‌طلبان حملات خود را افزایش داده‌اند و بیشتر اهداف آنها نیرو‌های نظامی و سرمایه‌گذاران چینی در منطقه، به‌ویژه بندر استراتژیک گوادر در دریای عرب بوده‌اند.
آنها چین را به همکاری با دولت پاکستان در غارت منابع متهم می‌کنند.
در حمله‌ای در ماه مارس، BLA یک خط راه‌آهن را منفجر کرده و بیش از ۴۰۰ مسافر قطار را گروگان گرفت.
در این حمله ۳۱ نفر کشته شدند.
منبع: العربیه انگلیسی