سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خدمات تخفیف‌دار گوگل به دولت آمریکا

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 20 تیر 1404 - 11:40
گوگل در بحبوحه تلاش‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، برای به حداقل رساندن هزینه‌های فدرال، در قراردادی که می‌تواند ظرف چند هفته نهایی شود، تخفیف زیادی برای خدمات رایانش ابری برای دولت ایالات متحده اعمال خواهد کرد.
تخفيف،گزارش،ابري،گوگل،فدرال،ارشد

به گزارش مشرق، روزنامه وال استریت ژورنال هفته گذشته گزارش داده بود که اوراکل تا پایان نوامبر، تخفیف ۷۵ درصدی برای نرم‌افزارهای مبتنی بر مجوز خود و تخفیف قابل توجهی برای خدمات ابری خود به سازمان‌های فدرال ارائه خواهد داد.
روزنامه فایننشال تایمز به نقل از یک مقام ارشد در اداره خدمات عمومی اعلام کرد که قرارداد ابری گوگل احتمالا در وضعیت مشابهی قرار خواهد گرفت و افزود که انتظار می‌رود تخفیف‌های معادلی از سوی مایکروسافت آزور و خدمات وب آمازون نیز به زودی اعمال شود.
این مقام ارشد گفت: هر یک از این شرکت‌ها کاملا متعهد هستند و ماموریت را درک می‌کنند.
بر اساس گزارش رویترز، گوگل در آوریل، موافقت کرد که تا ۳۰ سپتامبر، ۷۱ درصد تخفیف برای بسته برنامه‌های تجاری خود به سازمان‌های فدرال ایالات متحده ارائه دهد که در صورت پذیرش در سطح دولت، می‌تواند تا ۲ میلیارد دلار صرفه‌جویی در هزینه ایجاد کند.