سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازگشت قهرمان جهان به بوکا

مشرق | ورزشی | جمعه، 20 تیر 1404 - 10:41
لئاندرو پاردس بعد از جدایی از رم به صورت رسمی به بوکاجونیورز پیوست.
بازي،رم،سن،پاردس،جونيورز،بوكا

به گزارش مشرق، بوکا جونیورز در ادامه فعالیتش در نقل و انتقالات تابستانی،
بند فسخ قرارداد پاردس با رم را که تقریباً ۳.۵ میلیون یورو ارزش داشت، پرداخت کرد و قراردادی سه ساله با این بازیکن بست.
پاردس که ۳۱ سال سن دارد، دوران حرفه‌ای خود را در سال ۲۰۰۲ از آکادمی بوکا جونیورز آغاز کرد، سپس اولین بازی خود را برای تیم اصلی در سال ۲۰۱۰ انجام داد و ۳۱ بازی انجام داد و ۵ گل به ثمر رساند تا اینکه در سال ۲۰۱۴ به فوتبال حرفه‌ای در اروپا روی آورد.
پس از آن، او برای باشگاه‌های متعددی بازی کرد: کیه‌وو، رم (که در آن ۱۳۵ بازی انجام داد)، امپولی (به صورت قرضی)، زنیت سن پترزبورگ، پاری سن ژرمن و یوونتوس.
او با تیم ملی آرژانتین قهرمان جام جهانی ۲۰۲۲ و کوپا آمریکا ۲۰۲۱ و ۲۰۲۴ شد و با باشگاه‌هایش نیز چندین عنوان قهرمانی در فرانسه، روسیه و لیگ آرژانتین کسب کرد.
همچنین الدر شاهمرادوف مهاجم ازبک رم نیز به استانبول باشاک شهیر ترکیه پیوست.