صنعت مبل و چوب قم در انتظار ثبت ملی و تقویت برند منطقهای - تسنیم
معاون بازرگانی اداره کل صمت قم، گفت: استان با تخصیص زمین برای نمایشگاه های تخصصی و همکاری با اتحادیه ها، در مسیر بهبود کیفیت و بازاریابی محصولات چوبی گام های مهمی برداشته است.

امیرحسین پروان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به مسائل مرتبط با صنعت درودگری از جمله بیمه، عرضه محصولات و موضوعات مرتبط، اظهار کرد: استان قم به عنوان تنها استانی است که دارای یک شهرک اختصاصی ویژه صنعت درودگری است، که این امر نشاندهنده حمایت قوی استان از این صنعت میباشد.
همچنین تخصیص زمین ویژه برای نمایشگاههای تخصصی نیز اقدامی مثبت است.
وی گفت: حمایتهای دولتی در سراسر کشور نسبتاً مشابه است و برنامههای اختصاص تسهیلات به استانها به طور یکسان ابلاغ میشود، بنابراین در استان قم نیز امکان بهرهمندی از تسهیلات رونق تولید وجود دارد و محدودیتی در این زمینه نداریم.
از طرفی، با توجه به مشکلات موجود در بخش رنگ و کیفیت تولید، اتحادیهها 10 درصد از درآمد خود را به برگزاری دورههای آموزشی تخصصی برای اصناف اختصاص میدهند تا مهارتها و بازاریابی محصولات بهبود یابد و فروش با مشکل مواجه نشود.
معاون بازرگانی ادارهکل صمت قم در زمینه برگزاری نمایشگاههای تخصصی بیان کرد: به جهت برگزاری نمایشگاههای تخصصی، با شرکت توسعه نمایشگاهی و کارگروه توسعه صادرات هماهنگیهای لازم انجام شده است و نمایشگاه بینالمللی قم آمادگی برگزاری این نمایشگاهها را دارد.
وی با تأکید بر اینکه تمامی مسئولین استان در راستای توسعه صنعت درودگری همراه و در خدمت عزیزان هستند عنوان کرد: در سال 1401، زمانی که هیئت مدیره جدید تشکیل شد، به همراه عزیزان به بررسی مسائل و مشکلات حوزه صنعت چوب پرداختیم.
دو موضوع مهم مطرح شد که شاید هنوز بهطور کامل بررسی نشده و دوستان در اتحادیه نیز این موارد را به ما اعلام کردند.
نخست، ضرورت انجام آسیبشناسی دقیق در زمینه فروش خام محصولات و راهکارهایی برای کاهش این نوع فروش بود که مقرر شد در سازمان مربوطه اعلام و نظرات کارشناسی و تخصصی به ما ارائه شود.
پروان با اشاره به اینکه فرصت مناسبی است که استان قم بهعنوان مهد صنعت چوب، این ثبت را به نام خود انجام دهد ادامه داد: هر چند معتقدم در حوزه تولید چوب و تکمیل این صنعت در استان قم مشکلی وجود ندارد و اگر فروش خام انجام میشود، نمایانگر ظرفیت تولید استان است.
استان قم در کنار فعالیتهای گسترده در صنعت مبل و تولید چوب، بخشی از تولیدات خام خود را به استانهای همجوار عرضه میکند.
معاون بازرگانی ادارهکل صمت قم گفت: پیشنهاد شد که اتحادیه برنامهریزی لازم را انجام داده و اسناد و مدارک مربوطه را در اختیار ما قرار دهد تا بتوانیم با اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جلساتی برگزار کنیم و پیگیریهای لازم را به عمل آوریم.
باز هم تأکید میکنم که عزیزان نظرات خود را به ما اعلام کنند تا اقدامات مقتضی انجام شود.
انتهای پیام/