سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توصیف تاس از دومین دیدار لاوروف و روبیو در مالزی

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 20 تیر 1404 - 10:06
خبرگزاری تاس با اشاره به دیدار وزرای خارجه روسیه و آمریکا در حاشیه اجلاسی در پایتخت مالزی، این دیدار را دوستانه توصیف کرد.
ديدار،تاس،خارجه،روسيه،آمريكا،روبيو،لاوروف

به گزارش مشرق به نقل از تاس، این رسانه روس با اشاره به دیدار سرگئی لاوروف و مارکو روبیو، به ترتیب وزرای خارجه روسیه و آمریکا در کوالالامپور، به ارائه جزئیاتی کوتاه درباره فضای این دیدار پرداخت.
به نوشته تاس، آنها دیروز (پنجشنبه) نیز در حاشیه اجلاس وزیران امور خارجه آسه‌آن دیدار کردند که ۵۰ دقیقه به طول انجامید.
دیدار امروز آنها کوتاه بود و در حاشیه اجلاسی دیگر برگزار شد.
تاس نوشت که این دیدار به نظر «دوستانه بود و براساس تصویری که وزارت خارجه روسیه منتشر کرده است، رفتار طرفین صمیمانه بود و آنها به نشانه پایان دیدار، دست یکدیگر را فشردند»!
دیدار دیروز لاوروف و روبیو در راستای توافقات حاصل‌شده از جمله در تماس تلفنی ۱۲ تیر بین ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ، به ترتیب رؤسای جمهوری روسیه و آمریکا درباره طیف گسترده‌ای از مسائل در دستور کار روابط دو جانبه و تحولات بین‌المللی انجام شد.
ترامپ پس از آن مکالمه، گفتگو با پوتین را «ناامیدکننده» توصیف کرد و کرملین نیز با اشاره به اظهارات وی، تاکید کرد که تمام اظهارنظرهای رئیس جمهور آمریکا را به دقت زیر نظر دارد.