سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فشار ترامپ بر کشور‌های آفریقایی برای پذیرش مهاجران

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 20 تیر 1404 - 09:06
دولت آمریکا پنج کشور آفریقایی را تحت فشار قرار داده است تا مهاجرانی را که از کشور‌های دیگر توسط واشنگتن اخراج می‌شوند، بپذیرند.
چهارشنبه،مقام،روز،ليبريا،اخراج،آمريكا،مهاجران،روساي،آفريقا،ط ...

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - دو مقام آگاه از این بحث‌ها روز پنجشنبه به رویترز گفتند که دولت آمریکا این هفته پنج کشور آفریقایی را تحت فشار قرار داده تا مهاجران اخراج شده توسط آمریکا بپذیرند.
ترامپ روز چهارشنبه میزبان روسای پنج کشور غرب آفریقا - موریتانی، لیبریا، سنگال، گینه بیسائو و گابن - برای یک اجلاس کوچک که قرار است جمعه به پایان برسد، به عنوان بخشی از تلاش‌های واشنگتن برای تعمیق روابط تجاری با این قاره بود.
به گفته یک مقام آمریکایی و یک مقام لیبریایی که نخواست نامش فاش شود، این طرح در جریان سفر روسای جمهور لیبریا، سنگال، گینه بیسائو، موریتانی و گابن به کاخ سفید در روز چهارشنبه به آنها ارائه شد.
از زمان بازگشت به قدرت در ژانویه، ترامپ همچنان به دنبال اخراج سریع‌تر مهاجران، از جمله اعزام آنها به کشور‌های ثالث در صورت وجود مشکلات یا تأخیر در بازگشت آنها به کشور‌های مبدا خود، بوده است.
هشت مهاجر - از کوبا، لائوس، مکزیک، میانمار، سودان و ویتنام - شنبه گذشته پس از شکست در یک نبرد حقوقی برای جلوگیری از انتقال آنها، وارد پایتخت سودان جنوبی شدند.
این مقام آمریکایی گفت که جلسه روز چهارشنبه کاخ سفید تا حدی برای بحث در مورد طرح اخراج ترتیب داده شده بود.
وی افزود که دولت لیبریا در حال آماده شدن برای تطبیق تلاش‌ها برای اسکان مهاجران در پایتخت خود، مونروویا، است.
در همین حال این مقام لیبریایی تأیید کرد که طرح اخراج یکی از محور‌های جلسه چهارشنبه بوده است، اما نگفت که آیا جوزف بواکای، رئیس جمهور لیبریا، آن را تأیید کرده است یا خیر.
در تحولی مرتبط، ترامپ روز چهارشنبه خطاب به روسای پنج کشور آفریقایی ادعا کرد که او رویکرد آمریکا به این قاره را از کمک به تجارت تغییر می‌دهد و آمریکا شریک بهتری برای آفریقا نسبت به چین است.
او افزود: «آفریقا برخلاف سایر نقاط، پتانسیل اقتصادی فوق‌العاده‌ای دارد.
از بسیاری جهات، و در درازمدت، این [همکاری] مؤثرتر، پایدارتر و سودمندتر از هر کار دیگری خواهد بود که می‌توانیم با هم انجام دهیم.»
منبع: المیادین