سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست غیرمنطقی نتانیاهو برای به شکست کشاندن تبادل اسرا با حماس

مهر | بین‌الملل | جمعه، 20 تیر 1404 - 02:47
نخست وزیر رژیم صهیونیستی با طرح خواسته‌های غیرمنطقی، به دنبال آن است که بار دیگر مذاکرات با جنبش مقاومت اسلامی حماس را برای تبادل اسرا به شکست بکشاند.
حماس،مدعي،ادامه،آمريكا،نتانياهو،نيمي،صهيونيستي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره قطر، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که همچنان در آمریکا به سر می‌برد در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی نیوزمکس با تکرار مواضع همیشگی خود و بدون اشاره به جنایت چندین دهه اسرائیل علیه مردم فلسطین و اشغال سرزمین مادری آنها، بار دیگر حماس را مسئول ادامه جنگ دانست و مدعی شد: جنگ می‌تواند امروز یا فردا متوقف شود، اگر حماس سلاح‌هایش را زمین بگذارد.
وی مدعی شد که طرفین به دستیابی به توافقی برای برقراری آتش‌بس ۶۰ روزه در نوار غزه بسیار نزدیک شده‌اند.
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه ادعاهای خود افزود که این توافق شامل آزادی نیمی از اسرای زنده و نیمی از اجساد کشته‌شدگان است و طبق آن، همچنان حدود ۱۰ اسیر زنده و ۱۲ جسد در اختیار حماس باقی خواهند ماند.
وی با تکرار سخنان تاریخ مصرف گذشته‌اش و برای توجیه حمله متجاوزانه به ایران که در اثنای مذاکره با آمریکا صورت گرفت مدعی شد: ایران در تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای بود که ما آن را متوقف کردیم.
نتانیاهو در ادامه برای جلب نظر دونالد ترامپ گفت: اسرائیل هیچ وقت یک حامی در آمریکا به اندازه رئیس جمهور ترامپ نداشته است.