مشاور قالیباف: امروز رعایت انصاف و مصلحت مقدم بر اختلافات سیاسی است
مشاور سیاسی رئیس مجلس شورای اسلامی درخصوص انتقادات مطرح شده از سوی برخی نمایندگان به مصاحبه اخیر رئیسجمهور با خبرنگار آمریکایی،گفت: در شرایط امروز کشور رعایت انصاف و مصلحت مقدم بر اختلافات سیاسی است.

به گزارش مشرق، امیر ابراهیم رسولی با بیان اینکه در اظهارنظر باید انصاف و مصالح کشور را رعایت کنیم، گفت: نمایندگان مجلس دراظهار نظر آزاد هستند و در چارچوب ایفای وظایف نمایندگی میتوانند در مورد مسائل مختلف دیدگاههایشان را بیان کنند و از این رو نباید نسبت به اظهارنظر آنها موضعی فراتر از حالت عادی گرفت و آنها را محکوم کرد، اما با این حال ۶ نفر از نمایندگان تهران و بیش از ۲۰۰ نماینده دیگر مجلس نامشان ذیل این نامه نیست و نظرشان این بوده که این نامه را امضاء نکنند.
وی در برابر نامه منتسب به ۲۴ نماینده، به واکنش مجتبی زارعی نماینده تهران اشاره، و خاطرنشان کرد: در این رابطه میتوان به نوشته آقای زارعی توجه بیشتری کرد و آن هم نگاه به مصلحت و شرایط موجود کشور است.
رسولی افزود: برغم اینکه نمایندگان در اظهار نظر آزاد هستند، میتوان نگاه متفاوتی هم داشت.
به هر حال کشور امروز در شرایطی قرار داردکه باید با نگاه به افق بلندتری به مسائل بپردازیم و در اظهارنظر باید انصاف و مصالح کشور را رعایت کنیم، اگر هم نقدی وارد است، نقد را باید با لحاظ این مولفههامطرح کرد.
وی تصریح کرد: نمایندگانی که این نامه را امضا نکردند هم میتوانستند این کار را بکنند، اما با یک بینش و استدلال دیگری این کار را نکردند، و آن اینکه باید به شرایط موجود کشور و عملکرد رئیسجمهور در جنگ ۱۲ روزه توجه داشته باشیم.
مشاور سیاسی رئیس مجلس تأکید کرد: عملکرد آقای پزشکیان در ۱۲ روز جنگ قابل دفاع است، ایشان با اجزای مختلف مدیریتی کشور از نیروهای مسلح تا بخش های حاکمیتی همراهی مطلوبی داشته است.
دولت در ایام بحرانی تمام تلاشش را برای اداره امور و خدمترسانی به مردم به کار گرفت و نباید این اقدامات خوب را نادیده بگیریم.
رسولی با بیان اینکه در دورانی هستیم که نگاهمان باید فراتر از سلایق و اختلافات سیاسی باشد، افزود: اینکه سایر نمایندگان نامه مذکور را امضاء نکردهاند به این معنی نیست که آنها نقدی ندارد، و عملکرد آقای پزشکیان کاملا مورد تأیید است، اما نظر آنها این است که اگر در این برهه زمانی بخواهیم نسبت به عملکرد کسی قضاوت کنیم باید تأمل بیشتری بکنیم و شرایط ویژه کشور را مد نظر قرار دهیم.
مشاور سیاسی رئیس مجلس همچنین فارغ از مصاحبه مذکور، از مواضع و عملکرد رئیسجمهور در زمان جنگ ۱۲ روزه تقدیر کرد.
رسولی در خاتمه گفت: دیکته نوشته نشده غلط ندارد، اما انصاف و مصلحت در این ایام به اختلافات سیاسی ارجح است، رعایت انصاف به هیچ عنوان به معنی عدول از اصولمان نیست، بلکه تأکید بر درک شرایط و زمان است و حتما در مقطع دیگری فرصت برای نقد و ارزیابی عملکردها و اقدامات وجود خواهد داشت.
مجتبی زارعی؛ نماینده تهران در مجلس و عضو کمیسیون امنیت ملی روز گذشته در صفحه شخصی خود باانتشار مطلبی تحت عنوان “چرا نامه ارسالی دکتر ثابتی و همکاران تهرانی ام را خطاب به رئیس جمهور امضاء نکردم!” نوشت:
مصاحبه مورد نظر، یک کار فرعی بوده و نباید آن را در سپهر عمومی تبدیل به یک کار اصلی و پارادایمی یا انگاره ساز کنیم؛ رئیس جمهور در سمت دیگر تاریخ نایستاده بلکه در سمت درست و کنار مردم و امام جامعه ایستاده است؛ رئیس جمهور تا اکنون که با هم حرف می زنیم در خط آقا و انقلاب و نظام و در جنگ هم پای کار بوده و تا پای جان با مردم و نیروهای مسلح بوده است.
برادر عزیزم!
و برادران عزیزم!
ما وسط جنگیم و باید با ایشان و دولت و دیگر قوای حاکم وضعیت کنونی را پایدارتر کنیم؛ من خبر دارم از برخی جلسات که این رئیس جمهور محترم صادقانه درقبال برخی زمزمههای ناصواب ایستاده است؛ برادر خوب !
چرا ما باید خدایی ناکرده ناخواسته منجر به القای شکاف در جامعه آن هم وسط جنگ شویم؛ از شما می خواهم به دوستان بگویید که این کار را نکنند؛ ای برادرعزیز و ای برادران گرامی!
من اما حاضرم در کنار هم و با هم نزد ایشان برویم و نقص ها و یا کم دقتی ها در مصاحبه ی ایشان را به آقای رئیس جمهور یادآوری کنیم ؛
والله!
این رئیس جمهور فرصتی است برای قوام بیشتر ایران و علیه آمریکا و اسرائیل؛