خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش مرگ و میر ناشی از موج شدید گرما در آلمان

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 19 تیر 1404 - 15:12
مقابله با افزایش مرگ و میر ناشی از موج شدید گرما در آلمان به چالش بزرگی برای دولت تبدیل شده است.
آلمان،اقليمي،گرما،اقدامات،تغييرات،طرح،مرتس،فدرال،درجه،حفاظت، ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه فرانکفورتر روند شای در مطلبی از موج گرمای شدید در آلمان همراه با قربانیان زیاد خبر داده و نوشت:.
تابستان امسال هم در آلمان با موج گرمای شدیدی آغاز شد.
تغییرات اقلیمی باعث افزایش تعداد مرگ و میر ناشی از گرما شده است و در این میان اقدامات سیاسی برای مقابله با این مسئله ناکافی هستند.
تغییرات اقلیمی، از جمله منجر به موج‌های گرمای شدیدتری می‌شود.
این موضوع همچنین بحث‌هایی را در مورد اقدامات سیاسی برانگیخته است.
فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اکنون نسبت به انتظارات بیش از حد بالا در مورد عواقب خنثی‌سازی زودهنگام این شرایط آب و هوا در آلمان هشدار داده است.
مرتس روز چهارشنبه در جریان جلسه پرسش و پاسخ دولت در پارلمان آلمان گفت: حتی اگر فردا همه ما در آلمان از نظر اقلیمی خنثی شویم فاجعه های اقلیمی در جهان کمتر نخواهد شد، آتش‌سوزی های جنگلی کمتر نخواهد شد و سیل ها از جمله در تگزاس کمتر نخواهد شد.
صدراعظم آلمان به عنوان مثال به آتش‌سوزی‌های اخیر جنگل‌ها در تورینگن و زاکسن و فاجعه سیل در تگزاس که جان بیش از 100 نفر را گرفت، اشاره کرد.
وی تاکید کرد که آلمان تنها حدود یک درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهد و حدود دو درصد از انتشار دی‌اکسید کربن جهانی را به خود اختصاص می‌دهد.
با این حال، مرتس صراحتاً خود را به اهداف اقلیمی پاریس متعهد کرد که هدف آن محدود کردن گرمایش جهانی به 1.5 تا دو درجه سانتیگراد در مقایسه با سطوح پیش از صنعتی شدن است.
مرتس توضیح داد: «ما به این تعهدات بین‌المللی پایبندیم.» مرتس ادامه داد: «ما در این مورد به توافق ائتلاف نیز پایبند خواهیم بود.» در این توافق، دولت فدرال همچنان هدف خود را خنثی بودن از گازهای گلخانه‌ای تا سال 2045 تعیین کرده است.
طبق گزارش سرویس تغییرات اقلیمی کوپرنیک اتحادیه اروپا، ماه ژوئن گرم‌ترین ماه ثبت‌شده در اروپای غربی بود.
میانگین دما در این ماه 20.49 درجه سانتیگراد بود.
کوپرنیک همچنین بالاترین دمای ثبت‌شده در ژوئن در غرب مدیترانه را با 27.0 درجه سانتیگراد ثبت کرد.
بر اساس یک مطالعه، در طول موج گرمای شدید از اواخر ژوئن تا اوایل ژوئیه سال جاری میلادی، تغییرات اقلیمی تعداد مرگ و میر در شهرهای بزرگ اروپا را تقریباً سه برابر کرد.
این گزارش یک تیم تحقیقاتی بین‌المللی پس از تجزیه و تحلیل تحولات در دوازده شهر بزرگ، از جمله فرانکفورت، بین 23 ژوئن و 2 ژوئیه است.
در این میان در حالی که سیاستمداران برنامه‌هایی برای اقداماتی در مقابله با این مسئله دارند، اما در حال حاضر اقدامات مشخصی انجام نشده است.
وزارت بهداشت فدرال آلمان از سال 2023 یک طرح حفاظت در برابر گرما را در دست اجرا داشته است که هدف آن جلوگیری از مرگ و میر ناشی از گرما از طریق مشاوره‌های فشرده و انتشار هشدارها است.
به طور جداگانه، قانون موسوم به «سازگاری با آب و هوا» هم در آگوست 2024 معرفی شد.
طبق این طرح، دولت فدرال، ایالت‌ها و شهرها باید اقدامات مشخصی را علیه آب و هوای شدید و پیامدهای تغییرات اقلیمی انجام دهند.
نینا وارکن، وزیر بهداشت فدرال آلمان طرح حفاظت در برابر گرما برای سال 2023 را با سه اقدام اضافی گسترش داده است.
توصیه‌هایی برای داروخانه‌ها، مراکز روان‌درمانی و یک طرح مدل حفاظت در برابر گرما برای ورزش‌های سازمان‌یافته اضافه شده است.
کارل لاوترباخ، وزیر بهداشت سابق آلمان هم پیش از این در مورد گرما هشدار داده بود.
وی در این باره گفته بود: باید اقدامی انجام شود، در غیر این صورت، هزاران شهروند هر تابستان بی‌جهت جان خود را از دست خواهند داد.
به گفته وی تغییرات اقلیمی، محافظت در برابر گرما را به یک مشکل دائمی تبدیل خواهد کرد.
علیرغم اقدامات پیش‌بینی‌شده در طرح حفاظت در برابر گرما و قانون سازگاری با آب و هوا، پیشرفت کمی در این زمینه حاصل شده است.
کلاوس راینهارت، رئیس انجمن پزشکی آلمان، در این باره گفته است: آلمان در زمینه حفاظت در برابر گرما از سایر کشورها عقب مانده است.
دولت جدید آلمان نیز به برنامه‌های ائتلاف چراغ راهنمایی متعهد شده است.
با این حال، اجرای این طرح‌ها همچنان یک چالش است.
طبق اعلام وزارت بهداشت فدرال، مسئولیت اجرای این اقدامات بر عهده شهرداری‌ها است.
با این حال، برای اجرای این طرح‌ها، شهرداری‌ها در درجه اول به بودجه بیشتری نیاز دارند.
دلیل این امر این است که این اقدامات در درجه اول شامل اقدامات ساختاری مانند تطبیق ساختمان‌ها یا حذف درزگیری سطوح شهری است.
با این حال، سال گذشته، شهرداری‌ها کسری بودجه تقریباً 25 میلیارد یورویی را ثبت کردند.
طبق اعلام کنفرانس وزرای محیط زیست، اجرای این طرح تا سال 2030 به تقریباً 55 میلیارد یورو و نزدیک به 16000 موقعیت شغلی نیاز دارد.
انتهای پیام/