خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهار حریق در پارک جنگلی سوکان سمنان؛ ۵۰ اصله درخت سوخت

مهر | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 19 تیر 1404 - 14:29
سمنان- رئیس سازمان آتش نشانی سمنان از مهار حریق در پارک جنگلی سوکان سمنان خبر داد و گفت: در این آتش سوزی ۵۰ اصله درخت سوخت و از بین رفت.
حريق،سمنان،آتش،نشاني،صباغي،اطفاي

علی صباغی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه صبح پنجشنبه حریق در پارک جنگلی سوکان سمنان نزدیک باغ پرندگان به وقوع پیوست، ابراز داشت: بلافاصله نیروهای آتش نشانی ایستگاه شماره پنج به محل حادثه اعزام شدند.
وی با بیان اینکه حضور به موقع و اطفای حریق مانع گسترش آن شد، افزود: متأسفانه حریق باعث سوختن و از بین رفتن ۵۰ اصله درخت منطقه شده است.
رئیس سازمان آتش نشانی سمنان با بیان اینکه عوامل انسانی دلیل بروز این آتش سوزی بوده است، ابراز داشت: طی تیرماه سال جاری این دومین مورد اطفای حریق در همین منطقه بوده است.
صباغی با بیان اینکه حوالی هفت صبح امروز پنجشنبه نیز دو خودرو پژو ۴۰۵ و کامیون در میدان قومس سمنان با هم برخورد کردند، تصریح کرد: این حادثه مصدومیت راننده پژو را رقم زد.
وی افزود: امدادگران ایستگاه شماره شش آتش نشانی سمنان با ایمن سازی جاده و جلوگیری از نشت سوخت و قطع سر باتری عملیات رها سازی را انجام و مصدوم را به عوامل اورژانس تحویل دادند.