خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد 55 درصدی اعتبار دهیاری‌های سیستان و بلوچستان - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 19 تیر 1404 - 13:53
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان از اختصاص هفت هزار و 700 میلیارد ریال اعتبار به دهیاری های استان در سه ماهه نخست سال 1404 خبر داد و گفت: این اعتبار نسبت به مدت مشابه سال قبل 55 درصدی رشد داشته است.
بلوچستان،سيستان،محلي،امور،استاندار،روستايي،عمراني،هماهنگي،شه ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، عطاءاله اکبری در نشست با شهرداری و دهیاری‌های سیستان و بلوچستان از اختصاص هفت هزار و 700 میلیارد ریال اعتبار به دهیاری‌های استان در سه‌ماهه نخست سال 1404 خبر داد و اظهار داشت: این اعتبار نسبت به مدت مشابه سال قبل 55 درصدی رشد داشته است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: اشتغال پایدار در مناطق روستایی و تقویت آموزش از محورهای اصلی برنامه‌ریزی‌های عمرانی استان در دولت چهاردهم است.
وی با اشاره به ظرفیت‌های محلی مانند پنل‌های خورشیدی؛ استفاده از انرژی‌های پاک را راهکاری برای اشتغال‌آفرینی خانوارهای روستایی دانست و افزود: بهره‌برداری از این منابع، امکان مشارکت پایدار مردم در اقتصاد را افزایش می‌دهد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان آموزش فنی و شهروندی ساکنان روستاها را یکی از ابزارهای کلیدی توسعه انسانی معرفی کرد و گفت: بدون ارتقای آموزش، نمی‌توان جلوی مهاجرت‌های بی‌رویه را گرفت یا از ظرفیت سرمایه انسانی روستاها بهره گرفت.
وی از آغاز فرآیند ممیزی شهری و تعیین وضعیت پلاک‌ها و پروانه‌های ساختمانی در شهرهای سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: مدیریت دقیق شهری نیازمند شناخت واقعی از ساختار شهر و ارتباط فعال با شهروندان است.
اکبری با تاکید بر نقش‌آفرینی فرمانداران و مدیران محلی بیان کرد: نگاه توسعه‌محور استاندار سیستان و بلوچستان، مبتنی بر تعریف جایگاه ملی برای استان از دل تحولات روستایی و شهری است و این مسیر تنها با مشارکت مردم و برنامه‌ریزی اصولی قابل تحقق است.
وی تصریح کرد: دهیاری‌ها نقش مهمی در هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و پیگیری امور آنها و تسهیل فرآیند انجام امور در سطح محلی دارند و به نوعی الگو و نمادی موفق در عرصه مدیریت محلی محسوب می‌شوند.
انتهای پیام/