خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکمیل بزرگترین بازارچه صنایع‌دستی شمال کشور در آق‌قلا - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 19 تیر 1404 - 13:12
وزیر میراث فرهنگی در بازدید از بازارچه صنایع دستی آق قلا با اشاره به مزیت های این منطقه تاکید کرد: این بازارچه می تواند صنایع دستی این منطقه را در سطح فراملی نیز معرفی و عرضه کند.
بازارچه،منطقه،كشور،بازديد،گردشگري،توزيع،فرهنگي،اقتصادي،اميري ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سیدرضا صالحی امیری امروز در ادامه سفر دو روزه خود به استان گلستان به شهرستان آق‌قلا رفت و از بازارچه صنایع دستی این شهرستان بازدید کرد.
وزیر میراث فرهنگی در این بازدید اظهارکرد: این بازارچه با برخورداری از ظرفیت‌های کم‌نظیر، می‌تواند به محور ملی توزیع و رونق صنایع‌دستی در شمال کشور تبدیل شود.
وی با تأکید بر نقش این بازارچه در توسعه اقتصادی منطقه، گعت: باید نگاهی فراملی به این بازارچه داشت؛ چرا که توانایی تبدیل‌شدن به یکی از مراکز اصلی توزیع صنایع‌دستی کشور را دارد.
صالحی امیری ضمن کم‌اهمیت دانستن مسئله مالکیت بازارچه، بر اولویت‌بخشی به منافع عمومی و اشتغال‌زایی برای مردم منطقه تأکید کرد و افزود: هدف اصلی، ایجاد رونق اقتصادی، تقویت زنجیره تولید تا بازار و فراهم‌سازی زمینه فروش مستقیم برای هنرمندان بومی است.
در ادامه این بازدید، فریدون فعالی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان گلستان نیز با اشاره به مشخصات فنی و اجرایی پروژه، بیان کرد: این بازارچه در فضایی به وسعت 3 هزار و 200 مترمربع و با 57 غرفه، با اعتباری بالغ بر هزار و 200 میلیارد ریال احداث شده و در حال حاضر، بزرگ‌ترین بازارچه صنایع‌دستی شمال کشور به‌شمار می‌آید.
وی همچنین از برنامه‌ریزی برای توسعه فضای جانبی این مجموعه خبر داد و افزود: قطعه زمینی به مساحت سه هزار و 500 مترمربع در مجاورت بازارچه قرار دارد که درصدد هستیم با کاربری فضای سبز و پارک گردشگری از آن بهره‌برداری کنیم؛ اقدامی که می‌تواند بر جذب گردشگر و پویایی اقتصادی منطقه تأثیرگذار باشد.
بازارچه صنایع‌دستی آق‌قلا، به‌واسطه موقعیت فرهنگی این منطقه و ظرفیت‌های زیرساختی موجود، توان ایفای نقش به‌عنوان یکی از محورهای ملی توزیع و ترویج هنرهای سنتی ایران را دارد.
تحقق این هدف، نیازمند تعامل میان‌سازمانی، بهره‌گیری از زیرساخت‌های تکمیلی گردشگری و نیز طراحی مکانیزم‌های بازاریابی و صادرات محصولات است.
نگاه کلان‌نگر و برنامه‌ریزی میان‌مدت، می‌تواند این مجموعه را از یک بازار محلی به کانونی اثرگذار در زنجیره ارزش صنایع‌دستی کشور تبدیل کند.
انتهای پیام/.