توسعه زیرساختهای شرق کشور با محوریت خراسان جنوبی - تسنیم
رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی ضمن قدردانی از تلاش های استاندار و مدیران، ظرفیت های بی نظیر استان در حوزه معدن، نیروی انسانی و زیرساخت ها را نقطه قوت توسعه شرق کشور دانست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سید حسن هاشمی، نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف و رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی امرور در جلسه شورای اداری استان با ابراز سپاس از زحمات استاندار و مدیران استان گفت: شرایط خراسان جنوبی منحصر به فرد است و با داشتن ظرفیتهای فراوان در زمینه معدن، خاک و نیروی انسانی هوشمند، این استان سرمایه اجتماعی بزرگی در اختیار دارد که حفظ و تقویت آن وظیفه اصلی مدیران است.
هاشمی افزود: توسعه زیرساختها در شرق کشور، به ویژه در حوزه راهآهن و آزادراهها، با محوریت خراسان جنوبی در دستور کار قرار گرفته است.
با توجه به کمبود زیرساختهای آزادراهی در نیمه شرقی کشور که کمتر از 100 کیلومتر آزادراه دارد، استان خراسان جنوبی نقش محوری و تعیینکنندهای در این مسیر ایفا میکند.
وی ادامه داد: پروژه راهآهن استان که امسال با حمایت مجمع نمایندگان و استاندار پیشرفت چشمگیری داشته، گامی مهم در توسعه منطقه و اتصال شرق کشور به سایر نقاط کشور است.
این پروژهها نه تنها باعث رونق اقتصادی میشوند، بلکه زمینهساز اشتغال و بهبود کیفیت زندگی مردم خواهد بود.
نماینده مردم بیرجند با تقدیر از تلاشهای نیروهای نظامی، انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی استان گفت: امنیت و آرامش موجود در استان نتیجه همکاری و تلاش بیوقفه این عزیزان است.
این اقدامات به عنوان نقطه عطفی در تاریخ استان ثبت خواهد شد.
هاشمی همچنین بر ضرورت حفظ وحدت، انسجام و سرمایه اجتماعی استان تاکید کرد و گفت: هرگونه خلل در این سرمایه بزرگ پذیرفتنی نیست و مدیران باید با تدبیر و تعهد، زمینهساز توسعه پایدار و رفاه مردم باشند.
وی در پایان با بیان اینکه تهدیدها میتوانند به فرصت تبدیل شوند، اظهار امیدواری کرد: با همکاری و همدلی همه نهادها، خراسان جنوبی مسیر پیشرفت و شکوفایی را با قدرت طی کند.
سازمانهای مردم بازوان توانمند خدمترسانی به مردم
نماینده سازمانهای مردمنهاد خراسان جنوبی در این جلسه با اشاره به وجود حدود 500 تشکل مردمی در استان و پوشش چند صد هزار نفر، از گردش مالی 56 میلیارد تومانی یکی از تشکلهای خیریه استان در سال جاری خبر داد و خواستار حمایت ویژه استاندار و دستگاههای اجرایی برای تقویت این ظرفیتهای مردمی شد.
حجتالاسلام رفیعی با تاکید بر جایگاه و نقش مهم این تشکلها، اظهار داشت: سازمانهای مردمنهاد استان ما با حدود 500 تشکل و پوشش چند صد هزار نفر، سومین استان کشور از نظر تعداد تشکلهای مجوزدار مردمی هستیم.
وی افزود: این مجموعهها به عنوان بزرگترین اجتماع مجوزدار مردمی در استان، خدمات گستردهای ارائه میدهند و نمونه آن گردش مالی بیش از 56 میلیارد تومان یکی از تشکلهای خیریه استان در سال جاری است که خود افتخاری بزرگ برای استان محسوب میشود.
رفیعی با اشاره به ضرورت حمایت و تعامل بیشتر دستگاههای اجرایی گفت: ما بهعنوان بازوان دولت و خدمتگزار مردم، نیازمند عنایت ویژه استاندار محترم و همکاری مدیران هستیم تا با برگزاری دورههای آموزشی، آشنایی کارمندان دولت با اهداف سازمانهای مردمنهاد افزایش یابد.
وی همچنین خواستار همراهی و حمایت ویژه اداره کل مالیات، اداره کل کار و رفاه اجتماعی و اداره تامین اجتماعی از این تشکلها شد و گفت: این سه مجموعه همواره در کنار ما بودهاند اما با افزایش حمایتها میتوان مشکلات پیش رو را کاهش داد و خدمات بهتری به جامعه ارائه داد.
رفیعی در پایان اهداف اصلی سازمانهای مردمنهاد را غیرسیاسی، غیرانتفاعی و غیرتجاری بودن دانست و تأکید کرد: تمام فعالیتها و منابع این سازمانها صرف خیر و خدمات به مردم میشود و هیچ سود شخصی برای اعضا ندارد.
پایان پیام/258/.