خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز بازسازی ساختمان‌های آسیب‌دیده در پهنه شرقی پایتخت - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 18 تیر 1404 - 19:53
عملیات بازسازی و نوسازی ساختمان های تخریب شده در جریان جنگ 12 روزه در منطقه 13 تهران با نظارت مستقیم شهردار منطقه، آغاز شد.
نوري،طرح،شهردارمنطقه،خسارات،امير،ايمني،مسكوني،13

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امیر محمد نوری، شهردارمنطقه13 در خصوص بازسازی ساختمان‌های آسیب‌دیده در پهنه شرقی پایتخت گفت: این اقدام در راستای جبران خسارات وارده به واحدهای مسکونی و زیرساخت‌های شهری و با هدف بازگرداندن منطقه به وضعیت پیش از بحران، ارتقای ایمنی سازه‌ها و بهبود کیفیت زندگی ساکنان در دستور کار قرار گرفته است.
این مقام مسئول افزود: با توجه به میزان خسارات، این طرح با رویکردی جامع شامل ارزیابی دقیق آسیب‌ها، تخریب سازه‌های غیرقابل ترمیم و احداث مجدد ساختمان‌ها براساس استانداردهای روز فنی و ایمنی آغاز شده است.
شهردارمنطقه13 اظهار داشت:در کنار بازسازی واحدهای مسکونی، زیرساخت‌های عمومی و خدمات شهری که در جریان جنگ دچار آسیب شده‌اند نیز مورد بازبینی، بهسازی و تقویت قرار خواهند گرفت.
امیر محمد نوری، همچنین بر اهمیت نظارت مستمر بر اجرای این طرح تأکید کرد و گفت: بازسازی‌ها با مشارکت نهادهای ذی‌ربط و تحت نظارت میدانی شهرداری منطقه، تا تحقق کامل اهداف پروژه ادامه خواهد یافت.
نوری در پایان از همراهی و همکاری شهروندان و دستگاه‌های اجرایی در اجرای این طرح قدردانی کرد.
انتهای پیام/