خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراف رسانه عبری: حماس از بین رفتنی نیست

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 17 تیر 1404 - 22:53
در آستانه دستیابی به توافق آتش بس و عملیات اخیر بیت حانون یک رسانه عبری زبان اعتراف کرد، امکان از بین رفتن و محو شدن حماس وجود ندارد.
اسرائيل،جنگ،غزه،حماس،ارتش،اقدامات،دنبال،پايان،اشكنازي،معاريو ...

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه معاریو در شماره امروز سه شنبه خود اعتراف کرد، ارتش اسرائیل به این نتیجه رسیده است که حماس به خوبی مدیریت جنگ را در شرایط فعلی فرا گرفته و با جنگ نامنظم و پارتیزانی خود هزینه سنگینی از ما می‌گیرد.
آوی اشکنازی در گزارشی تحلیلی در این رابطه افزود، رفتارها و اقدامات حماس باعث شد تا ارتش اسرائیل در رابطه با نحوه تعامل با این مسئله بیشتر فکر کند ما نیازمند مشخص کردن نقطه پایان جنگ هستیم، این مسئله باید هر چه زوتر بسته شود و ما وارد فاز اقدامات دفاعی در نوار غزه شویم.
این رسانه عبری زبان با اشاره به هلاکت 5 نظامی اسرائیل در شامگاه دوشنبه نوشت، از انفجاری که منجر به کشته شدن 5 نظامی‌شد ارتش اسرائیل به این نتیجه رسیده است که حماس به دقت رفتارها و تاکتیک‌های نیروها را بررسی کرده و تعامل و واکنشش نسبت به زخمی‌ها را در صحنه جنگ را به خوبی رصد کرده است.
از سلسله حوادث اخیری که در این منطقه به وقوع پیوسته ما شاهد این روند از اقدامات حماس هستیم، ابتدا یک بمب منفجر می‌شود، بعد به سوی نیروی در کمین قرار گرفته تیراندازی می‌شود، بعد از آن منتظر رسیدن نیروهای نجات و امداد می‌نشینند، بعد از آن حمله دیگری را با استفاده از بمب و تیراندازی آغاز می‌کند.
این اقدام تاکتیک تازه‌ای نیست اما روشی است که حماس به شکل روز افزونی از آن در حال استفاده است، امری که باعث می‌شود تا ارتش اسرائیل آموزش‌ها و تمرین‌های بیشتری را برای مقابله با این نوع خطرات فرا بگیرد.
معاریو در بخش دیگری از این گزارش به نقل از خبرنگار خود که به عنوان کارشناسان در رادیو اف ام 103 شرکت کرده بود هم نوشت: ما همچنان در حال غرق شدن در غزه هستیم، هیچ تفاوتی هم نمی‌کند که کابینه اسرائیل چه تصمیمات را در داخل خود می‌گیرد، چون هیچ یک از مسئولین حاضر نیستند آنچه را که در غزه به دنبال آن هستند را تشریح کنند، من تصور می‌کند که حتی ترامپ هم همین شرایط را دارد، یکی از دلایل سرخوردگی‌اش از اسرائیل و نتانیاهو آن است که در پایان راه آنها نمی‌دانند چگونه تشریح کنند که از این جنگ دقیقا چه می‌خواهند.
اشکنازی افزود: ما به دنبال توقف هستیم اما نمی‌خواهیم که پایان جنگ را اعلام کنیم، هیچ نقشه سازماندهی شده‌ای برای ضربه زدن به رهبران حماس نداریم، محال است ما به دنبال پیروزی در جنگی باشیم که فرماندهان این جنگ در استانبول، دوحه یا دمشق نشسته باشند.
دوم اینکه، ما باید مشخص کنیم داخل غزه چه می‌خواهیم، ما باید منطقه را از آخرین سلاح هم تخلیه کنیم، امری که هرگز رخ نخواهد داد.
ما باید به این مسایل نگاه واقع بینانیه‌ای داشته باشیم و مشخص کنیم که دقیقا از غزه چه می‌خواهیم، اکثریت جامعه اسرائیل خواهان خروج از غزه و البته بازگشت اسرا است.
انتهای پیام/