شیخ نعیم قاسم: ما دو گزینه بیشتر نمیشناسیم، یا پیروزی یا شهادت/ تسلیم هرگز - تسنیم
دبیرکل حزب الله تاکید کرد: تنها دو گزینه در برابر خود می بینیم، یا پیروزی یا شهادت و گزینه سومی وجود ندارد، گزینه ای به نام تسلیم و سازش نمی شناسیم، چنین گزینه ای وجود ندارد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزبالله لبنان در گفتگو با المیادین، نکاتی را درباره عملیات طوفانالاقصی و چگونگی واکنش حزبالله و ورود آن به بحث پشتیبانی غزه و نیز تحولات اخیر لبنان و منطقه بیان کرده است.
مهمترین محورهای مصاحبه شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله با المیادین به این شرح است:
ما هم همانند جهانیان، روز هفتم اکتبر در جریان عملیات طوفان الاقصی قرار گرفتیم.
برادران در رهبری حماس به این اقدام عظیم، تاثیرگذار و مهم دست زدند که وضعیت منطقه را تغییر داد و دگرگون کرد، ما از قبل در جریان این عملیات نبودیم.
خبر عملیات طوفان الاقصی پس از گذشت نیم ساعت از آغاز آن به شهید سید حسن نصرالله رسید.
ابتکار شهید سید حسن نصرالله در روز پس از آغاز عملیات، دستور به موشکباران مزارع شبعا بود بر اساس این اصل که یک سرزمین اشغال شده لبنانی است.
شورای حزب الله تشکیل جلسه داد و ما تصمیم گرفتیم وارد نبرد پشتیبانی و نه جنگ فراگیر شویم، زیرا جنگ فراگیر نیاز به آمادگی هایی داشت که وجود نداشت.
اگر وارد جنگ فراگیر می شدیم، خرابی ها و ویرانی های و دخالت آمریکا و گسترش روند امور را به گونه ای به همراه می داشت که اهداف مطلوب محقق نمی شد.
هدف از پشتیبانی ما، کاهش فشار بر غزه و وادار کردن رژیم صهیونیستی برای حرکت به سمت راه حل بود.
در آغاز نبرد هیچ هماهنگی قبلی وجود نداشت و ما از آن اطلاع نداشتیم، و اینکه در نتیجه نمی توانیم وارد نبرد فراگیر شویم.
پیامی از غزه از طرف فردی در لبنان به دست ما رسید، این پیام از سوی شخص شهید محمد الضیف بود.
پس از گذشت دو ماه، برادران ما در جنبش حماس به ما اطلاع دادند که متقاعد شده اند پشتیبانی ما کافی است و هدف مطلوب را محقق می کند.
مشخص شد که تجاوزگری رژیم اسرائیل بسیار گسترده و با حمایت همه جانبه و آشکار آمریکا همراه است و با توجه به این حجم از جنایات غیر عادی اسرائیل، باور ما این بود که فراتر از بحث پشتیبانی، هدف مطلوب را محقق نخواهد کرد.
در خصوص پشتیبانی این مسئله مورد توجه قرار گرفت که چگونه هم به غزه خدمت کنیم و هم در آن واحد زیانی به لبنان وارد نشود.
شهید سید حسن نصرالله همواره تاکید می کرد که ما خواهان جنگ در لبنان نیستیم.
هنگامی که عملیات طوفان الاقصی آغاز شد، هماهنگی تحت عنوان وحدت میادین به سبب وحدت اهدافی که به طور مشترک به آن ایمان داریم، طبیعی بود.
هر میدانی در رویارویی با رژیم اسرائیل بر اساس ارزیابی ها و شرایط خود عمل کرد.
بر اساس اطلاعاتی که من دارم، ایران از عملیات طوفان الاقصی اطلاع قبلی نداشت و حتی بخشی از رهبران حماس در خارج از فلسطین هم از این عملیات اطلاع قبلی نداشتند.
ایرانی ها آنچه را که می توانستند در این مرحله انجام دهند، بررسی و در سطح نظامی، سیاسی، رسانه ای، اطلاعاتی و هر آنچه مرتبط با این مسئله بود، حمایت کردند.
انفجار پیجرها ضربه بسیار بزرگی بود.
عصر روز هجدهم سپتامبر نشست شورای حزب را با شهید سید حسن نصرالله برگزار کردیم و او بسیار خشمگین بود.در آن نشست، شهید نصرالله، کمیته هایی را مامور تحقیق در خصوص انفجار پیجرها و دستگاههای بی سیم کرد.
در مراسم تشییع شهید سید حسن نصرالله اعلام کردم که ما در برابر مرحله جدیدی قرار داریم، اینکه چنین ملت و امت و حزب و مقاومت شکست ناپذیرند.
ما اعلام می کردیم که حزب الله همواره پیروز بوده و مانع پیشروی اسرائیل به داخل لبنان شده است.
حملات اخیر اسرائیل به 9 ساختمان در ضاحیه جنوبی بیروت غیر قابل توجیه بود، اسرائیل با همکاری کامل و راهنمایی های آمریکا دست به این حملات زد.
طرح و پروژه آمریکا این است که آنچه را در جنگ نتوانسته به دست آورد، از طریق سیاست و اعمال فشارها از طریق اسرائیل به دست آورد.
عملا ما نمی توانیم تا آخر صبر کنیم، صبر ما حد و حدودی دارد، البته فعلا نمی خواهم سازوکارها و زمان آن را مشخص کنم.
اگر اسرائیل و کسانی که پشت سرش هستند، اعم از آمریکا و دیگران گمان می کنند که اگر فشارهایشان را بر ما افزایش دهند می توانند اهدافشان را محقق کنند، سخت در اشتباه هستند.
هنگامی که تصمیم بر رویارویی گرفتیم، مقابله خواهیم کرد.
تنها دو گزینه در برابر خود می بینیم، یا پیروزی یا شهادت و گزینه سومی وجود ندارد، گزینه ای به نام تسلیم و سازش نمی شناسیم، چنین گزینه ای وجود ندارد.
شهادت جناب سید حسن، سید شهدای امت، تنها برای تمام جهانیان غافلگیرکننده نبود، بلکه برای ما هم غافلگیرکننده بود.
انتهای پیام/