توسعه زیرساختهای دیجیتال در استان سمنان شتاب میگیرد - تسنیم
مدیر مخابرات استان سمنان از پایان عملیات حفاری و توسعه فیبر نوری در چهار نقطه مهم این استان خبر داد و گفت: توسعه زیرساخت های دیجیتال در استان سمنان شتاب می گیرد.

مجید دارائی د ر گفتوگ با خبرنگار تسنیم در سمنان، اظهار داشت: پروژههای توسعه فیبر نوری با هدف تقویت زیرساختهای ارتباطی و حرکت به سوی شهر هوشمند در استان سمنان برنامهریزی شده است.
وی با اشاره به اجرای پروژههای جدید فیبر نوری در استان سمنا خاطرنشان کرد: این پروژههای چهارگانه با سرمایهگذاری 41 میلیارد ریالی انجام شده است.
مدیر مخابرات استان سمنان عنوان کرد: طرح نهضت جهادی فیبرنوری مخابرات ایران که با عنوان «نجما» در کشور اجرا میشود؛ در استان سمنان با قوت در حال پیشرفت است.
دارایی افزود: این طرح یکی از اولویتهای راهبردی مخابرات استان برای توسعه دسترسی مشترکان حقیقی و حقوقی به شبکه فیبرنوری است.
وی اضافه کرد: عملیات حفاری و فیبرکشی در چهار منطقه استان با مجموع طول بیش از 18 کیلومتر و اعتبار بالغبر 41 میلیارد ریال امسال به اتمام رسیده است.
این اقدامات گام مهمی در راستای تحقق اهداف بلندمدت این طرح محسوب میشود.
پروژههای فیبرکشی در محورهای راهبردی
مخابرات استان سمنان را اجرای این پروژه چهارگانه فیبر نوری، بیش از 3 هزار متر فیبرکشی در گردانهای امام حسین(ع) و ولیعصر(عج) در شهرستانهای شاهرود و بسطام انجام داده است.
این پروژهها نقش کلیدی در تقویت زیرساختهای هوشمندسازی و بهبود ارتباطات درونسازمانی ایفا میکنند و موجب افزایش پایداری شبکه و تسهیل فرآیندهای ارتباطی خواهند شد.
مدیر مخابرات استان سمنان همچنین از اجرای پروژه اختصاصی فیبرکشی به طول بیش از 15 کیلومتر در مسیر دانشگاه پیراپزشکی سرخه تا پل مؤمنآباد و همچنین برای شرکت کربنات سدیم نیز خبر داد و گفت: این اتصالات فیبرنوری ضروری هستند تا بتوانیم به مفهوم واقعی شهر هوشمند دست یابیم.
فیبرنوری، زیربنای شهر هوشمند
مدیر مخابرات استان سمنان تأکید کرد: توسعه شبکه فیبرنوری یک ضرورت غیرقابل انکار در مسیر توسعه شهرهای هوشمند است.
مخابرات استان سمنان در این مسیر اقدامات موثری انجام داده است و امیدواریم با همکاری بیشتر دستگاههای اجرایی، این توسعه با سرعت بیشتری ادامه یابد.
وی در ادامه اضافه کرد: با تلاش مستمر کارشناسان، پیمانکاران و متخصصان حوزه مخابرات، روند گسترش فیبرنوری در نقاط مختلف استان با جدیت پیگیری میشود و ارائه خدمات باند پهن به شهروندان و سازمانها در دستور کار قرار دارد.
دارائی همچنین با اشاره به اهمیت توسعه فناوری فیبرنوری گفت: این نوع ارتباط یکی از پایهایترین زیرساختهای مخابراتی محسوب میشود که دارای مزایای متعددی چون پهنای باند بسیار بالا، امنیت ارتباطی، سرعت چشمگیر در انتقال داده و مقاومت در برابر تداخلات الکترومغناطیسی است.
وی ادامه داد: با گسترش این زیرساختها، ضمن بهبود کیفیت و ظرفیت اینترنت ثابت و همراه، زمینه لازم برای ارتقاء عملکرد تلفن ثابت و خدمات دیتا نیز فراهم میشود.
انتهای پیام/363/.