خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عشق و محبت به امام حسین(ع) سرچشمه همه خوبی‌هاست - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 17 تیر 1404 - 14:53
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت گفت: خداوند به هرکس که بخواهد مطلق خیر و خوبی را عنایت کند، قلب آن شخص را به امام حسین(ع) متمایل کرده و محبت و عشق امام حسین(ع) را در قلب آن شخص قرار می دهد.
صلوات،ذكر،امام،حسين،عالم،رسول،محبت،خداوند،استغفار،خدا،ملائكه ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حبیب‌الله فرحزاد در محفل روضه ویژه بانوان در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه ذکر صلوات یکی از جامع‌ترین ذکرها است، اظهار داشت: ذکر صلوات توسل، استغفار و ذکر است و این ذکر به حدی جامع و بلند مرتبه است که بنابر روایات شخصی که یک صلوات بفرستند خداوند هزار صف ملائکه که برای آن فرد دعا، استغفار و توسل می‌کنند را نازل می‌کند.
وی با تأکید بر اینکه ذکر صلوات منبع نزول رحمت و برکات الهی است و به حدی ثواب دارد که کوه گناهان را آب می کند، تصریح کرد: صلوات ذکر خدا و ملائکه است و به همراه خداوند و ملائکه تمام موجودات ذی شعور عالم نیز برای گوینده صلوات دعا کرده و طلب استغفار، رحمت و برآورده شدن حوائج می‌کنند؛ لذا ذکر صلوات در تمام عالم گسترش می‌یابد و به همین دلیل با ذکر یک صلوات تمام عالم برای فرد گوینده دست به دعا و استغفار و توسل برمی دارند و ذکر صلوات تنها ذکری است که نیاز به شرایط و آداب خاصی ندارد.
فرحزاد ادامه داد: خداوند حضرت رسول(ص) و اهل بیت ایشان را بسیار دوست دارد و در حدیث قدسی بیان شده که اول نوری که در ازل خلق شده نور حضرت رسول(ص) است و تمام عالم از نور رسول خدا(ص) خلق شده و به بیان دقیق‌تر عالم هستی شعاع نور رسول خداست و عالم به برکت وجود رسول خدا(ص) و اهل بیت ایشان خلق شده است.
وی با بیان اینکه منشا و منبع تمام خیرات و خوبی‌ها به صورت مطلق محبت امام حسین(ع) است، تصریح کرد: کشتی نجات امام حسین(ع) بسیار سریع و گسترده است؛ ازاین‌رو هیچ روزی در عالم به اندازه عاشورا و تاسوعا اجتماع مردمی شکل نمی‌گیرد و حتی در شب‌های قدر به اندازه عاشورا و تاسوعا مردم جمع نمی‌شوند.
سخنران آستان مقدس حضرت معصومه(س) افزود: خداوند هرکس را دوست بدارد و بخواهد مطلق خیر و خوبی‌ها را به او بدهد عشق و محبت امام حسین(ع) را در دل او قرار می‌دهد؛ به‌گونه‌ای که فرد محبت امام حسین(ع) را بر جان، مال و تمام هستی خود مقدم می‌دارد.
وی ادامه داد: در روزهای عاشورا و اربعین حسینی با وجود مشکلات فراوان بیشترین اکرام و اطعام به خاطر محبت امام حسین(ع) انجام می‌شود و در روزهای اخیر مشاهده کردیم که با وجود گرانی و مشکلات ناشی از جنگ، مجالس عزا و اطعام حسینی بسیار گسترده بود.
فرحزاد با تاکید بر اینکه خداوند امام حسین(ع) را به قدری دوست دارد که در روز عرفه ابتدا زائر امام حسین(ع) و بعد حاجیان بیت الله را تکریم می‌کند، یادآور شد: طبق روایت برتری زمین کربلا و مدفن امام حسین علیه السلام بر زمین مکه و کعبه مانند برتری آب نوک سوزن بر دریای بیکران است.
وی خاطرنشان کرد: مادرانی که می‌خواهند فرزندان آنها مطلق خیر و خوبی را در اختیار داشته باشند فرزندان خود را با عشق، شعور و شور حسینی تربیت کنند، چراکه رسول خدا(ص) می‌فرمایند شهادت امام‌حسین(ع) محبت و حرارتی در دل‌ها قرار می دهد که هیچ چیز نمی‌تواند آن را سرد کند.
انتهای پیام/