سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۷۰ مجروح جنگ در بیمارستان‌ها بستری هستند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 17 تیر 1404 - 13:56
به گفته معاون درمان وزارت بهداشت در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه حدود ۱۰۶۴ عمل جراحی انجام شده و ۱۷۰ مصدوم در بیمارستان بستری هستند.
بهداشت،وزارت،دوران،رضوي،روان،بيماران،بيمارستان،درمان،سجاد،مص ...

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدی‌مقدم - سید سجاد رضوی معاون درمان وزارت بهداشت در نشست خبری با اشاره به آخرین وضعیت مصدومان حمله رژیم صهیونیستی گفت: سازمان‌های جهانی تابع سیاست‌های خاصی هستند، اما در ایران نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران آمده و پیگیر رفع مسائل مختلف مانند تامین اقلام ضروری حوزه سلامت بود.
سازمان‌های حقوق بشر در این زمینه تابع سیاست‌های خاص خودشان بوده و بیانیه‌ای نداده که این موضوع از طریق وزارت امور خارجه پیگیری می‌شود.
سید سجاد رضوی تاکید کرد: وزارت بهداشت در آمادگی کامل است و از نظر ذخایر ملزومات پزشکی و دارویی هیچ مشکلی نداشته‌ایم.
در حوزه درمان، فعال کردن مراکز مشاوره روان شناسی و ارائه خدمات سلامت روان مشغول به فعالیت شده‌اند و در همین خصوص متخصصان اعصاب و روان و روان شناس با وزارت بهداشت همکاری می‌کنند.
به گفته وی آسیب‌های روانی در این خصوص افزایش پیدا می‌کند و این موضوع طبیعی است.
در این دوران حدود ۱۰۶۴ عمل جراحی انجام شده و ۱۷۰ مصدوم در بیمارستان بستری و حدود ۷۵ مصدوم در بخش مراقبت‌های ویژه هستند و به طور کلی ۵۷۰۰ نفر در این دوران مصدوم شده‌اند.
به گفته رضوی در دوران جنگ تحمیلی خیلی از پرسنل چندین ماه کارانه طلب داشتند، اما با تمام توان به مصدومان رسیدگی کردند و‌حتی افراد بازنشسته دوبار مشغول به فعالیت شده‌اند.
پرستارانی سه روز در بیمارستان شیفت بودند، اما با روحیه بالا از بیماران مراقبت می‌کردند.
به گفته وی در سال گذشته رهبری بودجه‌ای را برای حوزه سلامت اختصاص دادند که تجهیزات پزشکی و ملزومات خریداری شد و ذخایر استراتژیک برای طولانی مدت داریم و در خیلی از موارد از این ذخایر استفاده نشده است.
معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: هماهنگی بین سازمان‌های مختلف با وزارت بهداشت در حال انجام است و معتقدم که باید این هماهنگی‌ها افزایش پیدا کند.
مانور‌های مختلف در زمینه‌های مختلف بابد بیشتر شود.
در روز‌های اول به دلیل صف پمپ بنزین رفت و آمد دچار مشکلاتی شده بودند.
در دوران جنگ تحمیلی اتاق‌هایی جهت استراحت پرسنل و کادر درمان در نظر گرفته شده بود.
سید سجاد رضوی ادامه داد: در دوران جنگ تحمیلی حدود ۷ بیماریستان به صورت مستقیم یا غیر مستقیم مورد اصابت قرار گرفته بود که مرکز را تعطیل و بیماران را جا به جا کردیم.
یک راکت پس از اصابت به بیمارستان حضرت فاطمه عمل نکرده بود که در صورت وقوع انفجار این موشک فاجعه انسانی رخ می‌داد.
پرسنل بیمارستان بیماران بستری در بخش مراقبت‌های ویژه را به پارک نزدیک این مرکز بردند و تا رفع مشکل مراقب بیماران در همان پارک بودند.