خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: پهپادها شناسنامه دار می‌شوند

اعتماد | همه | سه شنبه، 17 تیر 1404 - 10:33
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: مطابق گزارش‌ها حدود ۵۰ الی ۶۰ هزار پهباد وارداتی یا ساخت داخل وجود دارد که می‌توانند مورد سوء استفاده قرار بگیرند لذا نیاز به قانونمند کردن این پدیده بیش از پیش اهمیت داشت.
مجلس،كميسيون،امنيت،شوراي،ملي،سوء،سياست،خارجي،اسلامي،قرار،گراش

کد خبر: 722897 | ۱۴۰۴/۰۴/۱۷ ۱۰:۳۰:۰۳
علاءالدین بروجردی با اشاره به اهمیت تصویب لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت پذیر از راه دور توسط قوه مقننه، گفت: بر اساس گزارشی که به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ارائه شد، در یک گستره عظیم مثلاً ۵۰ الی ۶۰ هزار پهپاد وارداتی یا ساخت داخل وجود دارد که اینها می‌توانند مورد سوء استفاده قرار بگیرند.
به گزارش ایلنا، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در این زمینه، اظهار کرد: بنابراین توجه ها جلب شد که می‌تواند همانند یک چاقو برای جراحی یا ...
مورد سوء استفاده قرار بگیرد که در حوادث اخیر نیز مشاهده کردیم دقیقا به همین صورت رقم خورد.
نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس دوازدهم افزود: بر این اساس ضرورت تدوین قانون مذکور خیلی بیشتر شد لذا به همین خاطر یک زمان کوتاه، کمیسیون امنیت ملی مجلس جلسات متعدد ترتیب داد و خوشبختانه صحن نیز همکاری کرد.
وی ادامه داد: علی الاصول بعد از اینکه مراحل قانونی در شورای نگهبان طی شود و مورد تایید قرار بگیرد و نهایتاً ابلاغ شود، اگر دوباره افرادی سوء استفاده کنند مشمول جرم تعیین شده در قانون خواهند شد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از این به بعد کار شناسنامه‌دار است؛ یعنی همانطور که ما می‌خواهیم یک وسیله نقلیه خریداری کنیم، شخص باید تصدیق رانندگی داشته باشد، اینجا نیز برای هر نوع پهپاد و ریز پرنده حتماً مجوز نیاز است.
بروجردی بیان کرد: ممکن است برخی برای سمپاشی مزارع نیاز به پهپاد داشته باشند که کاری متداول است و این پدیده در کشور ما رایج شده اما حتماً همه آنها باید شناسنامه دار باشد و مشخص کند توسط چه کسی به کار گرفته خواهد شد که جلوی سوءاستفاده‌های احتمالی آینده را بگیرد.
نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس دوازدهم خاطرنشان کرد: هر کاری اصولاً قانونمند شود، طبیعتاً ارگان‌های مسئول به راحتی می‌توانند برخورد کنند و امیدواریم که ما شاهد تکرار حوادث تلخ گذشته نباشیم.