تولید ۱۵ اثر کارتونی با موضوع جنگ ۱۲ روزه توسط هنرمند خراسان شمالی
بجنورد- کارتونیست بینالمللی خراسان شمالی در جریان جنگ ۱۲ روزه با تولید ۱۵ اثر در محورهای حمله، دفاع، نفوذ، دخالت آمریکا و آتشبس بخشی از ناگفتههای مقاومت را به تصویر کشید.

خبرگزاری مهر، گروه استانها - محدثه جوان دلویی: جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران عزیز با هدف قرار دادن اماکن مسکونی، بیمارستانها، مراکز رسانهای و شهادت دانشمندان، فرماندهان نظامی و کودکان بیگناه، بار دیگر چهره پلید این رژیم را برای جهانیان آشکار کرد.
در این میان، هنرمندان متعهد نیز با زبان تصویر و هنر، به صف مقاومت پیوستند.
عباس ناصری، کارتونیست و داور بینالمللی، از جمله هنرمندانی بود که از همان آغاز جنگ، دست به خلق آثاری با محوریت مقاومت زد.
او که سابقه برگزاری جشنوارهها و نمایشگاههای بینالمللی در حوزه هنر مقاومت را در کارنامه دارد، روایت متفاوتی از پشتصحنه خلق این آثار ارائه میدهد.
جشنواره هلوساید
عباس ناصری هنرمند و داور بینالمللی عرصه کارتون ید طولانی در برگزاری جشنوارههای مختلف کشوری و بینالمللی و همچنین مدیریت نمایشگاههایی جهانی درباره جنایت در غزه دارد.
یک روز قبل از آغاز حمله اسرائیل به تهران، به عنوان داور در اختتامیه جشنواره هلوساید به اتفاق داورانی از کشورهای اروپایی و امریکایی حضور داشت.
جشنواره ضد اسرائیلی هلو ساید با شرکت هنرمندانی از ۶۵ کشور در خردادماه در حال برگزاری بود که اسرائیل در تجاوزی آشکار به خاک پاک کشورمان حمله کرد.
عباس ناصری از جمعه شب بیست و سوم خردادماه و شنیده شدن صدای بمب در تهران میگوید: روز قبل از شروع جنگ برای اختتامیه جشنواره هلو ساید بعنوان داور در مراسم در تهران حضور داشتم.
مراسم با شکوه و حرفهای برگزار شد و به همراه دیگر هنرمندان ایرانی و خارجی به هتل برگشتیم و تا ساعت دو بامداد مشغول گفتگو در مورد آثار و گرفتن عکس یادگاری بودیم و قرار بود روز بعد آنها را تا فرودگاه بدرقه و راهی کشورشان کنم و خودم به بجنورد برگردم که هفت صبح در لابی هتل متوجه شروع جنگ و لغو پروازها شدیم و من و داوران خارجی جشنواره در هتل ماندیم.
او ادامه میدهد: به من گفتند شما زمینی برگرد و خارجیها بمانند تا تکلیف شرایط روشن شود.
نتوانستم به راحتی آنها را که هراس تمام وجودشان را برداشته بود تنها بگذارم و کنار استاد شجاعی طباطبایی در تهران ماندم تا چند روز بتوانم کمک بدهم.
ناصری میگوید: تا روز سوم جنگ سعی میکردم با صحبت و گفتگو با داوران خارجی که از کشورهای روسیه و پرتغال و ترکیه و ونزوئلا بودند کمی آنها را آرام کنم.
این هنرمند درباره تولید آثارش میگوید: روز سوم بالاخره زمینی به بجنورد برگشتم و از روز چهارم جنگ که به تولید آثار با موضوعات روز جنگ به صورت روزانه پرداختم.
۱۵ اثر کارتونی
این هنرمند بینالمللی کارتونیست ماندگارترین وقایع جنگ ۱۲ روزه را به خوبی به تصویر درآورد.
آنجایی که تصویر مقتدرانه سحر امامی مجری شبکه خبر تا موضوع نفوذیها در کشور را به تصویر کشید.
ناصری درباره آثارش عنوان میکند: اولین و دومین کارم در مورد مجری شبکه خبر بود که به طور اتفاقی پخش زنده را نگاه میکردم که سریع موضوعاتی به ذهنم رسید و آنها را کشیدم و در شرایطی بودم که با کندی و قطع اینترنت مواجه شدم اما با این وجود ساعتهای متمادی زمان گذاشتم و چند اثر در رابطه با خانم امامی کشیدم و آثار را در اختیار حوزه هنری برای انتشار قرار دادم.
او ادامه میدهد: تا روز آخر جنگ در مجموع ۱۵ اثر در رابطه با حمله، دفاع، نفوذیها، دخالت آمریکا و آتش بس کار کردم و تمام آنها را به صورت انحصاری برای پخش به حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان شمالی که الحق انتشار خوبی در کشور داشت، ارسال کردم.
نمایشگاه ملی پوزبند
آثار عباس ناصری در نمایشگاه ملی پوزبند که این روزها در تهران در حال برگزاری است به نمایش گذاشته شده است.
او درباره نمایشگاه پوزبند میگوید: بنا به نظر استاد شجاعی طباطبایی نام نمایشگاه پوزبند نهاده شد و ۸۲ اثر از ۱۴ هنرمند داخلی در رابطه با جنگ ۱۲ روزه و از سوی حوزه هنری انقلاب اسلامی کشور به نمایش گذاشته شد.
این داور بینالمللی عرصه کارتونیست عقیده دارد: با زبان هنر میتوان ناگفتههای جنگ را به خوبی به تصویر کشید و وظیفه هنرمندان و صاحبان رسانهها این است که در راستای نشان دادن چهره واقعی و پلید آمریکا و اسرائیل با ابزار هنر دست به کار شوند.
او اضافه میکند: نمایشگاه ملی پوزبند تا ۲۴ تیرماه در تهران برای بازدید علاقمندان برپا است.