خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روبیو: الجولانی از فهرست تروریستی آمریکا حذف می‌شود

اعتماد | همه | سه شنبه، 17 تیر 1404 - 09:41
مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، اعلام کرد که دولت ترامپ از روز سه‌شنبه، گروه هیئت تحریر الشام (HTS) سوریه را از فهرست "سازمان‌های تروریستی خارجی" خود حذف خواهد کرد.
سوريه،الشرع،روبيو،اقدام،تحرير،هيئت،تروريستي

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، اعلام کرد که دولت ترامپ از روز سه‌شنبه، گروه هیئت تحریر الشام (HTS) سوریه را از فهرست "سازمان‌های تروریستی خارجی" خود حذف خواهد کرد.
کد خبر: 722883 | ۱۴۰۴/۰۴/۱۷ ۰۹:۳۹:۴۵
روبیو در اعلامیه روز دوشنبه خود خاطرنشان کرد که این اقدام مطابق با تعهد ترامپ در ماه مه در عربستان سعودی پیش از دیدار با احمد الشرع، رهبر سابق تروریست های سوریه و رئیس جمهور موقت این کشور، مبنی بر "تخفیف تحریم‌ها" برای این کشور جنگ‌زده است.
به گزارش خبرآنلاین به نقل از آکسیوس، ترامپ ماه گذشته با امضای یک فرمان اجرایی، اکثر تحریم‌های ایالات متحده که از دهه 1970 علیه سوریه اعمال شده بود را لغو کرد.
الشرع، که گروهش سال گذشته رژیم اسد را سرنگون کرد، به ایالات متحده فشار آورد تا این اقدام را برای فرصتی به سوریه برای بازسازی پس از جنگ داخلی انجام دهد.
هیئت تحریر الشام، که با نام جبهه النصره نیز شناخته می‌شود، قبلاً وابسته به القاعده در سوریه بود، اما الشرع حدود نه سال پیش روابط خود را قطع کرد.
روبیو در بیانیه‌ای اعلام کرد که اقدام او «به رسمیت شناختن اقدامات مثبت انجام شده توسط دولت جدید سوریه» تحت الشرع است.
وی افزود: «این لغو نام سازمان تروریستی خارجی گامی مهم در تحقق چشم‌انداز رئیس‌جمهور ترامپ برای یک سوریه باثبات، متحد و صلح‌آمیز است.»