خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا «جبهه النصره» را از فهرست تروریستی خارج کرد!

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 16 تیر 1404 - 18:40
وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که گروهک «جبهه النصره» از فهرست سازمان‌های تروریستی این کشور خارج شده است!
تروريستي،آمريكا،جبهه

به گزارش مشرق به نقل از وبگاه وزارت خارجه آمریکا، واشنگتن امروز دوشنبه اعلام کرد که گروهک «جبهه النصره» را از فهرست تروریستی این کشور خارج کرده و دیگر یک گروه تروریستی نمی‌شناسد!
مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا در این خصوص اعلام کرد: با مشورت با دادستان و وزیر خزانه داری آمریکا، «جبهه النصره» که «هیئت تحریر الشام» نیز نامیده می‌شود، از لیست سازمان‌های تروریستی خارجی بیرون می‌آید!
گفتنی است که پس از روی کار آمدن گروهک تروریستی جبهه النصره در سوریه با حمایت محور غربی- عبری، آمریکا بخشی از تحریم‌های ضدسوریه را نیز لغو کرده است.