خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج سختگیری نکنند

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 19 تیر 1398 - 12:17
همتی گفت: سیاست دولت برطرف كردن موانع و مشكلات ازدواج جوانان است و من از همکاران خود در شبکه بانکی می‌خواهم که در مورد اعطای وام ازدواج سختگیری نکنند.
ازدواج،وام،دولت

رئیس کل بانک مرکزی:
به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره سختگیری‌های وام ازدواج توسط بانک‌ها، اظهار کرد: سیاست دولت برطرف كردن موانع و مشكلات ازدواج جوانان است و من از همکاران خود در شبکه بانکی می‌خواهم که در مورد اعطای وام ازدواج سختگیری نکنند؛ طبق قانونی که هفته گذشته در این باره ابلاغ کردیم، اگر در خصوص اعطای وام ازدواج با تخلفی مواجه شویم؛ حتما با متخلفان برخورد خواهیم کرد.
در حال تکمیل/